Bu vücut kaç ayda kendine gelir? (Ss’li)

Merhaba, yaşım 23, boy 178, kilom 73. Çocukluğumda yüzme ve kick boks gibi sporlarla ilgilenmiştim. Sonra bazı nedenlerden dolayı antidepresan kullanmaya başladım ve hala kullanmaktayım. Yıllardır spor yapmadım 88 kiloya kadar çıkmıştım herşeyi salıp. Sonra nasıl olduysa yemekten kesilip zayıfladım. Antidepresanlar hala beni zorluyor fiziki olarak. Halsizlik yapıyor ve doktor inkar etsede büyük ihtimalle testoyu da düşürüyordur.

Ama yapacak bir şey yok başa gelen çekilir. Bunların arkasına sığınmaktansa elimde geleni yapıp vücudumu en iyi haline sokmaya karar verdim. Yarın vücut geliştime sporuna başlayacağım. Kilolu olmama ma rağmen garip bir ayva göbeğim var. Hedefim ise çok parçalı olmak değil ideal irilikte belirgin kaslar.

Kendi kendime 80-85 kg civarı göbeksiz belirgin bir vücuda erişebilsem güzel olur diye düşünüyorum. İlaç kullanmak gibi bir niyetim yok. Sizce bu hedefe ulaşabilirmiyim ve ne kadar zaman alır? Hem göbeği eritip hem kilo almam mümkün bir şey mi yoksa önce bir konuya mı odaklanmam lazım?

Şimdiden teşekkür ederim.

IMG_3430.jpeg
IMG_3431.jpeg
IMG_3434.jpeg

Back
Yukarı