Bu vücut olur mu?

Herkese merhaba az önce kayıt oldum umarım yardımcı olursunuz. Vücudun fotolarını ekledim. Zayıf bir insanım 1.78 kilo 58
Sorunum şu; zayıf olmama rağmen göbeğim göğüsten önde duruyor. Kendimi kasinca biraz düzeliyor. Bunu spor ile düzeltebilir miyim?

Eklentiler

• P_20200402_234745.jpg
    P_20200402_234745.jpg
    42,3 KB · Görüntüleme: 308
  • P_20200402_234806.jpg
    P_20200402_234806.jpg
    45,9 KB · Görüntüleme: 290
  • P_20200402_234730.jpg
    P_20200402_234730.jpg
    38,1 KB · Görüntüleme: 311
Dogru beslenme ve antrenman ile istediğin vücuda kavuşursun.
Beslenme olarak öğünlerde afedersin hayvan gibi yiyorum üstüne gainer kullaniyorum. Spor salonları kapalı olduğu için evde spor yapmaya başladım. Bu dediklerim 4 gün falan önce başladı. Aslında kafama takılan, içeri göçük olan göğüs ve yukarı çıkık olan kaburgalarin alt kısmı

Beslenme olarak öğünlerde afedersin hayvan gibi yiyorum üstüne gainer kullaniyorum. Spor salonları kapalı olduğu için evde spor yapmaya başladım. Bu dediklerim 4 gün falan önce başladı. Aslında kafama takılan, içeri göçük olan göğüs ve yukarı çıkık olan kaburgalarin alt kısmı

Eğer devamlı var olab bir durum değilse muhtemelen yemekten sonra bir şişkinlik olabilir. Ama devamlı var olmayan bir durumsa bunun sebebi vücudunuzdaki kas oranının az olmasındadır. Açıkcası fotoğraflarda kas oranınız düşük geldi. Göğüz ve omuz bölgeleriniz geliştikçe o görüntünüzden muhtemelen kurtulacaksınız.
Eğer devamlı var olab bir durum değilse muhtemelen yemekten sonra bir şişkinlik olabilir. Ama devamlı var olan bir durumsa bunun sebebi vücudunuzdaki kas oranının az olmasındadır. Açıkcası fotoğraflarda kas oranınız düşük geldi. Göğüs ve omuz bölgeleriniz geliştikçe o görüntünüzden muhtemelen kurtulacaksınız. Aynı zamanda kilo almaya yönelik dengeli bir beslenme programı elde etmelisiniz. Zaten birçok kişi spora sizin olduğunuz durumdan başlamakta

Bahsettiğin duruma sebep olan 3 tane belirti var.
Lordoz bir kemik hatlarına sahipsindir ve böylece göbeğin öne doğru çıkabilir yağlı olmasan bile ki karınına önden bakınca yağlı olduğu gözükmüyor. Yani bu durum biraz anatomik olabilir.
Ne sıklıkla yemek yediğini bilmiyorum ama yediğin öğünler karbonhidrat ağırlıklıysa, bu da karnı şişirir ve öne çıkarır.
Son olarakta core ve karın hareketleri çalışmadıysan karın kaslarını kontrol edemiyorsan, bu durumda karnı şiş gösterir. Karındaki merkez bölge güçlendiğinde karnı azıcık sıksan bile şiş kalmıyor. Bu kendimde deneyimlediğim tecrübe 3-4 sene önceye kıyasla.
Özetle sana hacimsel bir program en iyisi olur. Omuz ve sırtı büyütürsen zaten göbeğin gözüne bile gözükmeyecek, emin ol. Ek günlerde core hareketlere yönelirsen iyi de verim alırsın.

Back
Yukarı