Bu vücuttan bişey olur mu ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan legola21
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba arkadaşlar. Boyum 1.75 kilo 56-58 arası daha önce 3 defa spora başlayıp ara verdim mecburiyetten. Bu aralar çok zayıfım giydiğim bile üstüme yakışmıyor kötü duruyor. Harbi psikolojim çok kötü. Bi 7 ay çalışmayla bi 10 kilo alabilirmiyim veya diğer anlamıyla fit olabilirmiyim aşırı bi kas kütlesiyle işim yok 7 ay sonra meyveyi alırsak zaten ister istemez alışkanlık haline gelecek. Yağ oranım da zaten çok düşük sanırım. Tavsiyelerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum. Sağlıcakla kalın.

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    72,2 KB · Görüntüleme: 394
Olur.
Bi 7 ay çalışmayla bi 10 kilo alabilirmiyim
Kiloyu yemekle alırsın.
diğer anlamıyla fit olabilirmiyim
Fitten ne kastettiğini bilmiyorum ama haftada 3 gün ağırlık çalışıp 3000-3500 arası kalori alırsan şu anki halinden iyi olacağın kesin.[DOUBLEPOST=1394196359][/DOUBLEPOST]
Yağ oranım da zaten çok düşük sanırım.
75-80 kiloya kadar yağ oranını unut, düşünme bile.

Unutmadan yaşım 20. Fitten kastım ortalama kaslar belirgin bi vücut. İşte sadece yemek yemekle herhalde yine hantal bi vücut olur :)

Kendi adıma konuşmam gerekirse senin tam tersin bir durumum var, yani kilo vermek için uğraşıyorum.Bu nedenle karbonhidrat tozları hakkında hiç bilgim yok.Bu nedenle tavsiye de veremem.Ama beslenme bölümüne bir göz atmanı tavsiye ederim, pek çok bilgi var orada.Ve suplementler bölümü var orayı da inceleyebilirsin.

istediğin şey basit bir hedef aslında
idmanlarını aksatmayacaksın, özel bir diyete gerek duymadan proteine ağırlık vermek şartı ile bol bol herşeyden yiyeceksin
normalde 10 kilo alsan 6-7 ayda lömbür lümbür yağ olur, ağırlık çalıştığın için daha derli toplu duracak ama 10 kilo alırsan öyle çok fit bir görüntü bekleme
ikinci 6-7 aylık periotta beslenmeni daha düzenli hale çeviirip, idmanı bi tık arttırıp fit denecek bir vücuda ulaşabilirsin.

Başlangıç döneminde kabul et kendini her şey bir anda olmaz adım adım ilerlemelisin mass gainerlar sihirli toz değil seni bir anda geliştirmez .
İyi beslenmelisin protein + karbonhidrat ağırlıklı detayları forumda beslenme başlıkları altında bulabilirsin.
Not:O vucud iyi bir beslenme programı +antreman+düzenli uyku 1 yıl sonunda ortaya göze hitap eden bir şekil çıkar ,sabırlı ol azmini yitirme forumu takip et kendini geliştir.

Merhaba.
Spora başla, beslenmeni sabah kahvaltıdan uyuyana kadar düzgün yap. En az 4 öğün protein ve karbonhidrat ağırlıklı beslen. Bu öğünler çok ağır olmamakla birlikte hafif de olmasın. Bunun için gerekli bilgileri, daha geniş tavsiyeleri beslenme bölümünde bulabilirsin.
Sporla birlikte hardline progainer al 4.buçuk kg, 1 ayda onu bitir, 1 ayını spor+beslenme+gainer+dinlenme+motivasyon+sabır ile geçir 1 ay sonra çık tartıya, 1 aylık sonuç, diğer aylarının devamına vesile olacaktır :)
iyi geceler, kolay gelsin.

Değerli üyemiz;
Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

Kurallar Madde-24'e aykırı başlık açmak!

Madde 24- Forum Üyelerinden Kahinlik Beklemeyin!
Örnek resimler ekleyip ya da beğendiğiniz vücuda sahip insanların isimlerini vererek afaki sorular sormayınız.Ölçülerinizi ya da kendi resimlerinizi verip afaki sorular sormayınız, antreman ve beslenmen programları istemeyiniz.
Bu tür başlıklar kilitlenerek çöpe atılacaktır.
Örnekler :
*Şu kadar süre çalışsam kaç kilo alırım?
*Şu kadar süre çalışsam ölçülerim nasıl olur?
*Bu vücuda supplementsız ulaşılabilir mi?
*Resimdeki gibi bir vücuda ulaşmam ne kadar sürer?
*Resimdeki gibi bir vücuda ulaşmam için neler yapmam lazım?
*Resimdeki sizce steroid kullanmış mıdır?
*Ölçülerime göre beslenme ve antreman programı verebilir misiniz?
*Sizce bu vücut adam olur mu?
*Sizce bu vücut gelişir mi?
*Bu vücut için hangi supplementları kullanmalıyım? .... vb..
Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı