BU whey proteyin içeriği sizce nasıl?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan gakkos
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

gakkos

Üye
Aminoasit Profili (gr/100 gr protein):
Alanin 4.8
arginin 2.3
aspartik asit 10.5
Fenilalanin 3.2
Glutamik asit 18.0
Glisin 2.2
Histidin 1.7
İzolösin 6.4
Lösin 10.4
Lisin 9.2
Metiyonin 1.8
Prolin 6.3
Serin 5.2
Sistin 1.2
Tirozin 2.4
Treonin 6.4
Triptofan 2.1
Valin 5.9

bu proteyin tozu kulanıla bilirmi sizce?
1,75 kğ mı 57 TL

Nedir bu, ambalaj ürün mü, marka mı yani? Yoksa gıda fabrikalarından çıkan bir paket ürün mü?

millet size küçük bir karşılaştırma
1- içerik
Protein & Amino Acids hardline bipro
Amounts Per 100gr
Protein 96.0g
Tryptophan 2636mg
Threonine 4220mg
Isoleucine 5168mg
Leucine 11384mg
Lysine 10648mg
Methionine 2212mg
Cystine 2848mg
Phenylalanin 3376mg
Tyrosine 3372mg
Valine 5268mg
Arginine 2212mg
Histidine 2108mg
Alanine 4532mg
Aspartic ac 10648mg
Glutamic ac 15816mg
Glycine 1584mg
Proline 4216mg
Serine 2632mg
Hydroxyproline ~

minoasit Profili (gr/100 gr protein): bu da hammaddelerdeki whey içeriği
Alanin 4.8
arginin 2.3
aspartik asit 10.5
Fenilalanin 3.2
Glutamik asit 18.0
Glisin 2.2
Histidin 1.7
İzolösin 6.4
Lösin 10.4
Lisin 9.2
Metiyonin 1.8
Prolin 6.3
Serin 5.2
Sistin 1.2
Tirozin 2.4
Treonin 6.4
Triptofan 2.1
Valin 5.9

2-kullanılabilirlik
bipro gibi değil belki ama içeriği neredeyse aynı. karışması için biraz çaba istiyor ama sonunda süt içinde tamamen eriyor. tadı nötr.
3-fiyat
1kg yerine 3-4 kg alabilirsiniz

alıp yorum yazan olmamıs.
whey almayı dusunuyorum ama fiyat konusu kafamı baya karıstırdı. şu sorunu bi türlü çözemedim. alan kullanan biri yardımcı olabilir mi*

ben aldım oradan toz. çok uzun süre olmadı 1.5 haftadır kullanıyorum gelişme için erken bir zaman. tadı oldukça güzel, bir nevi pastanede satılan bezelerin şekersiz olduğunu düşünün onun iç kısmına benzer bir tadı var ve ağızda erir gibi oluyor ama biraz da yapışıyor (bezedeki yumurta akı ve şekerin vermiş olduğu tadı çıkartın, geri kalan o sarımsı tabaka aha aynı o tad). rengi de hafif sarımsı. acaba çakma toz olma ihtimali var mıdır? nitekim ne marka ne de başka bir şey var üzerinde, sadece bir kova ve üzerinde bir etiket o kadar. kısacası saf whey tozunun tadı neye benzer?

Artık whey'in içeriğinden ziyade ne şekilde üretildiği de önemli.

Birçok method var.

Hammedelerde satılan wheyin yüksek kaliteli olduğunu sanmıyorum.

O yüzden çok fazla bir beklenti içine girmeyin.

Optimum'un üzerine protein tozu tanımam. Optimum Whey 4.5 kg. en iyi tercih olacaktır. Ve de bilindik, tanınmış markalardan şaşmamalı.

arkadaşlar bu hammadeler.com da satılan protein tozları gerçekden güvenilirmi nişaşta filan göndermiyolar değilmi :D

arkadaşlar bu hammadeler.com da satılan protein tozları gerçekden güvenilirmi nişaşta filan göndermiyolar değilmi :D

yok hayır nısasta falan degıl

whey proteını rengı kokusu aynı gnc nın aromasız olan urunu

gerçekten ya aromasız ama inanılmaz güzel bir kokusu var. neyin içine koyarsanız koyun çok da güzel karışıp, tadlanıyor. bu yüzden huylandım zaten...

aynı zamanda casein ve kreatin de aldım. ama kreatinden hala şüpheliyim her ne kadar performansımı arttırıyormuş gibi gelse de çin malı diye satıldığı için kıllanıyorum. ama boş hap etkisi midir bilmem, ciddi anlamda kuvvet artışı olmasa bile ciddi anlamda dayanıklılık artışı aldım kreatinden. normalde 5-6 zor yaptığım ağırlığıkları 10 rahat çıkarmaya başladım. ama en yüksek kuvvetim pek artmadı.

eğer gerçekten güvenilirse bu hammaddeler.com bulunmaz fırsat gibi...

düzenleme: birçok markanın aslında 5-10 tane ana süt ve süt ürünleri üreticisinden bu yan ürünleri alıp, ufak tefek katkılarla kendi markalarını bastıklarını duymuştum. yani şöyle bir şey: fason da olsa temel olarak belki de optimumdur, odur budur bunlarla tamamen aynı hammadde kullanılıyor...

tabi bunları derken hala şüphelenmeye devam ediyorum. kimseye gaz vermiş olmayayım. ama şimdiye kadar her şey yolunda.

Son düzenleme:
1.75 kg peynir altı suyu tozu---yanında instant yazıyo bide yazmıyanı var ve aralarında fiyat farkı var onu anlıyamadım 60 tl 120 tl'ye 3.500 gr protein tozu baya hesaplı olur aslında ...

Son düzenleme:
ewt instant yazanı daha kolay karışıyomuş kullanıcı yorumları var sitesinde öle yazıyor. bb ile uğraşanlar iyi ürün diyo orda ama insan kıllanıyo yinede

bir karışım yapsaö nasıl olur.yani ben sadece yatmadan önce kullanmak için yumurta akı tozu ve süt proteini alıp elimdeki optimum whey ile karıştırmayı planlıyorum. sizce nasıl olur. acil cevap bekliyorum

Back
Yukarı