• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

bu yaz!!bakın bakalım nasıl?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

wehwet

Üye
steroid kürü falan yok arkadaşlar sadece beslenme + sporcu destek(amino creatin vsvs)yapmak istediğime yaklaştım sayılır.

boy 184
kilo 86
kol 44
bacak 62
baldır 42
bel 83

bench_Othums:

Eklentiler

• Pano01.jpg
    Pano01.jpg
    59,4 KB · Görüntüleme: 1.164
  • Pano02.jpg
    Pano02.jpg
    67,5 KB · Görüntüleme: 1.175
genel olarak iyi b,r vücut ama omuzların biraz geride kalmış, göğüs ve mide kasları iyi duruyor...tebrikler

triceps,kanat,çift biceps gibi sağlıklı yorum yapmayı sağlayacak pozlar eksik..en kısa zamanda tamamlamalısın..resim ekleme kurallarını okuyalım..

bence genel olarak cok iyi bir vucut fakat alt midede sorun war gibi geldi bana.. amacın hafif kaslı ve fit bir vucut yapmak ise amacına ulasmıssın... amacını soylesen ve daha degisik pozlar (sırttan cift biceps-onden koltukaltı gibi..) versen daha saglıklı yorum yapabiliriz..

ok bu akşam yola çıkıyorum ant. kursu için vakit yok:(nasipse döndüğümde diğer resimleride eklicem olmuyanlarıda çekicem.. yorumlar için sağolun...amaç fit bi vucut zaten;)yarışmaya hazırlık modu değil yani..

KEndinde eksiklerin oldugunu soylemişsin bencede var eksiklerin.. Alt karın kasın çıkmamış göğüsler fena değil ama omuz yapman şart bence.O vücuda yakışır..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı