• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Buda benim çalışmam (:

ßarskan

Üye
Biliyorum yorum yapmaya değicek bir vucut değil ancak telefon kamerası oldugu için hatlarda pek belli olamayabiliyor. Yaklasık 1.5 aydır FLeXoR abimizin hazırlamış olduğu evde dumbellar ile çalışma programını uyguluyorum ve bu haldeym. Yaş 14 Boy.169 Kilo. 52

Eklentiler

• Görüntü0075.jpg
    Görüntü0075.jpg
    54,1 KB · Görüntüleme: 589
  • Yeni Resim.jpg
    Yeni Resim.jpg
    61,4 KB · Görüntüleme: 567
  • Görüntü0080.jpg
    Görüntü0080.jpg
    59,5 KB · Görüntüleme: 536
dostum daha 16 yasındasın. bende ilk 16 yasında baslamıstım ama 3.ayın sonunda bırakmıstım. keske bırakmasaydım kafa_. yani senın yerınde olabılseydımkafa_. tam yasında sayılırsın. altın gıbı degerlısın suanda. ogrenmeye calıs ve asla bırakma ne olursa olsun uzak kalma. umarım bırakmazsın bır omur boyu. bırakmadıgın takdırde kemıklerın Vg ye uygun gelısecek. buda senın en buyuk avantajın olur benım gıbı gec baslıyanlara karsı.

resımlere gelınce biraz yagda olsa kilo al. bu senın ıcın morel verıcı olur. zaten cok gencsın sorun olmaz 5-6 kg yag alsan. protein alımınada dıkkat et ve mumkun oldugunca zamanında ve yuksek mıktarda almaya calıs.

edit : kişilere nickleri dışında hitap yasaktır!

Son düzenleyen: Moderatör:
dostum daha 16 yasındasın. bende ilk 16 yasında baslamıstım ama 3.ayın sonunda bırakmıstım. keske bırakmasaydım kafa_. yani senın yerınde olabılseydımkafa_. tam yasında sayılırsın. altın gıbı degerlısın suanda. ogrenmeye calıs ve asla bırakma ne olursa olsun uzak kalma. umarım bırakmazsın bır omur boyu. bırakmadıgın takdırde kemıklerın Vg ye uygun gelısecek. buda senın en buyuk avantajın olur benım gıbı gec baslıyanlara karsı.

resımlere gelınce biraz yagda olsa kilo al. bu senın ıcın morel verıcı olur. zaten cok gencsın sorun olmaz 5-6 kg yag alsan. protein alımınada dıkkat et ve mumkun oldugunca zamanında ve yuksek mıktarda almaya calıs.

edit : kişilere nickleri dışında hitap yasaktır!

yaşı 16 degil 14 . biraz erken başlamış .

14 yaşındasınız ve dumbellar ile çalışmanız faydalı olacaktır... fazlasına gerek yok.. bb ciddi bir spordur ve heves için yapılmaz bu yüzden fit kalmak adına attığınız adım uygundur...

Yorumlarınız için teşekkür ederim.KiLo almaya çalışıyorum zaten ama metabolizmam gerçekten çok hızlı aşırı yiyorum banamısın demiyor :D

aşırı yemenden ziyade ne yediğin önemli düzgün bi beslenme disiplininin sana getireceği faydalar var. Eğer böyle bi programın yoksa siteden yardım alarak kendine uygun bi beslenme programı hazırla ve sonuçları daha net gör.

ßarskan 14 yasındasın erken baslamıs sayılmassın aslında sonucta bildiğim kadarıyla arnold 16 yasında basladı bu spora. Alt yapını sağlam oluşturman lazım. Forumdan en yararlı bilgileri edinip düzenli şekilde beslenirse güzel şekilde ilerleyebilirsin. Protein ve karbonhidrat ağırlıklı beslen. Her önüne geleni yeme. Forumu araştırdıkça zaten bilgilerinde artacaktır. Başarılar.

Gerekli Pozlarıda verirsen moderatörler konunu kilitlemezler ve ölçülerinide yaz.

Makinen yoksa birine verip gereklı pozları çektirebilirsin.
Gerekli pozlar : https://www.bodyforumtr.com/vbforum/announcement.php?f=20

Kasların Ölçüleri Nerden Alınmalı :
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/kaslar-n-l-leri-nerelerden-t2517.html

devam et daha yaşın erken...16-17ye kadar fazla ağırlık altına girme derim.. bu arad boyuu uzatmaya bak..ilerde zayıf olsan bile kilo alma gibi bi şansın var ama boyunu uzatma gibi bi şansın olmaz..

yaşı 16 degil 14 . biraz erken başlamış .

ozur dıkkat edememısım. 14 olması dahada mukemmel.

berksan bugun bıtırdıgım bır kıtabı sana onere bılırım. gercekten genıs bılgılere yer verılmıs ve eglenceli. ve evde calısıyorsun sanırım bu senın ıcın super olur. Ve sporu tam anlamıyla kavramanada yardımcı olacaktır. Ozer Baysaling in Aletsiz Vucut Gelıstır adlı kıtabı. evde calısan ve sporla yenı tanısanlar ıcın 10 numara bır kıtap.

Hepınıze çok teşekkür ederim gerçekten çok değerli insanlarsınız.İyiki bu foruma üye olmuşum diyorum ve demeyede devam edicem (: - Bi beslenme programım var saolsun forumdan bi abim yardımcı oldu - Boy uzatmak için extra basketboLda oynuyorum ve sürekli barfix çekiyorum -mjacksonwithus abicim sanada teşekkür ederim kitabı mutlaka alıcam (:

berksan kardeşim azmin ortada bunu inat ve inaçla birleştir sabırla devam et ..eminim cooook iyiolucaksın ..başarılar

Back
Yukarı