ofbeat dedi:Protein ne işe yarıyor tam olarak? kilo almaya filanmı ozaman boyuna cikolata filan yesem olmazmı?
Buda haftann sorusu oldu!
ARAMA!
ofbeat dedi:Protein ne işe yarıyor tam olarak? kilo almaya filanmı ozaman boyuna cikolata filan yesem olmazmı?
diez dedi:drakula dedi:Midem o kadar kuvvetliki 3 yumurta sarısı ile ve yedisi sadece beyazı+süt dev bir bardak yada kavanaoz yada kase bir dikişte içtikten sonra uzun süre burnumdan nefes almadan bol su ile ağzımı çalkalıyorum ve hiç zorluk yaşamıyorum yeni başladım, iradesi ve midesi kuvvetli olana tavsiye edilir, fakat pastörize daha iyi sanırım keza kuş gribi vs yumurtanın dışını iyi yıkamak yetmeyebilir Kullanım Zamanı: Antremandan 30-45dk öncesi,esnası,hemen sonrası veya sabah kalktıntan hemen sonrası, kahvaltıdan hemen sonrası.
yumurtanın akındaki proteinin pişmeden sindirilememesi ayrı bir konu ama önemli olan bana göre aklının, midenin zorla kabüllendiği bir gıdayı kaç kere tüketebilirsin..2 haftalık - 1 aylık tahammül edilebilen yiyecekler insanı inanın yemek yemektende soğutuyor..herşeyi orantılı ve sevdiiğin şekilde yemek lazım..biara tavuk göğsünü öyle bi abartmışımki şimdi zor çiğner hale geldim, kokusuda burnumda..
TANTO dedi:diez dedi:drakula dedi:Midem o kadar kuvvetliki 3 yumurta sarısı ile ve yedisi sadece beyazı+süt dev bir bardak yada kavanaoz yada kase bir dikişte içtikten sonra uzun süre burnumdan nefes almadan bol su ile ağzımı çalkalıyorum ve hiç zorluk yaşamıyorum yeni başladım, iradesi ve midesi kuvvetli olana tavsiye edilir, fakat pastörize daha iyi sanırım keza kuş gribi vs yumurtanın dışını iyi yıkamak yetmeyebilir Kullanım Zamanı: Antremandan 30-45dk öncesi,esnası,hemen sonrası veya sabah kalktıntan hemen sonrası, kahvaltıdan hemen sonrası.
yumurtanın akındaki proteinin pişmeden sindirilememesi ayrı bir konu ama önemli olan bana göre aklının, midenin zorla kabüllendiği bir gıdayı kaç kere tüketebilirsin..2 haftalık - 1 aylık tahammül edilebilen yiyecekler insanı inanın yemek yemektende soğutuyor..herşeyi orantılı ve sevdiiğin şekilde yemek lazım..biara tavuk göğsünü öyle bi abartmışımki şimdi zor çiğner hale geldim, kokusuda burnumda..
Yaz ayı olması sebeyle ve güzel ADANA mızın o muhteşem sıcak ve nemli havasını ekleyince insanın içinden bişey yemek bile geçmiyor ama ben günde yaklaşık 500 gr kadar tavuk yiyorum ve her öğünde yerken yemin ederim ki büyük bir iştahla yiyorum. Bunun sebebi ise yağsız tavuk göğsünü alıyorum çok az ayçiçek yağı 6-7 adet samırsağı eziyorsunuz çay kaşığıyla biraz tuz,kara biber bir tutam kekik ve birazda kimyon bu karışımı 4 kilo tavukla iyice karıştırın ve yerken ayran için
lezzetine doyum olmuyor ve ben 2 aydır bıkmadım hatta her öğünü sabırsızlıkla bekliyorum![]()
![]()
[/quo
bu şekilde zaten gerçekten güzel olur fakat maliyeti düşürmek pahasına katlandığımız çileler değermi acaba düşünmek lağzım belki bende hergün tavuk göğsü felan yiyeblirim herşeyin başı deneyim fakat ömür deneyimler için çok kısa değil mi?
veyron dedi:drakula dedi:Midem o kadar kuvvetliki 3 yumurta sarısı ile ve yedisi sadece beyazı+süt dev bir bardak yada kavanaoz yada kase bir dikişte içtikten sonra uzun süre burnumdan nefes almadan bol su ile ağzımı çalkalıyorum ve hiç zorluk yaşamıyorum yeni başladım, iradesi ve midesi kuvvetli olana tavsiye edilir, fakat pastörize daha iyi sanırım keza kuş gribi vs yumurtanın dışını iyi yıkamak yetmeyebilir Kullanım Zamanı: Antremandan 30-45dk öncesi,esnası,hemen sonrası veya sabah kalktıntan hemen sonrası, kahvaltıdan hemen sonrası.
bkz. salmonella hastalığı
drakula dedi:veyron dedi:drakula dedi:Midem o kadar kuvvetliki 3 yumurta sarısı ile ve yedisi sadece beyazı+süt dev bir bardak yada kavanaoz yada kase bir dikişte içtikten sonra uzun süre burnumdan nefes almadan bol su ile ağzımı çalkalıyorum ve hiç zorluk yaşamıyorum yeni başladım, iradesi ve midesi kuvvetli olana tavsiye edilir, fakat pastörize daha iyi sanırım keza kuş gribi vs yumurtanın dışını iyi yıkamak yetmeyebilir Kullanım Zamanı: Antremandan 30-45dk öncesi,esnası,hemen sonrası veya sabah kalktıntan hemen sonrası, kahvaltıdan hemen sonrası.
veyron benim hastalığım felan yok teessüf ederim fakat ortaya attığın konuyu üşenmeden yazmazsan ben bkz. salmonella hastalığı na bakmam biraz alınganım ben.
drakula dedi:drakula dedi:veyron dedi:drakula dedi:Midem o kadar kuvvetliki 3 yumurta sarısı ile ve yedisi sadece beyazı+süt dev bir bardak yada kavanaoz yada kase bir dikişte içtikten sonra uzun süre burnumdan nefes almadan bol su ile ağzımı çalkalıyorum ve hiç zorluk yaşamıyorum yeni başladım, iradesi ve midesi kuvvetli olana tavsiye edilir, fakat pastörize daha iyi sanırım keza kuş gribi vs yumurtanın dışını iyi yıkamak yetmeyebilir Kullanım Zamanı: Antremandan 30-45dk öncesi,esnası,hemen sonrası veya sabah kalktıntan hemen sonrası, kahvaltıdan hemen sonrası.
veyron benim hastalığım felan yok teessüf ederim fakat ortaya attığın konuyu üşenmeden yazmazsan ben bkz. salmonella hastalığı na bakmam biraz alınganım ben.
Yine dayanamayıp baktım ama salmonella hastalığını psikolojik zannettim, sayende yumurta içmeyi bırakacam heralde noolucak şindi bilmiyorum keseyi zorliycaz muhtemelen
james dedi:butun yazdıklarınız orneğin benim "bir universite ogrencisinin" kolayca alıp yapabilecegi birseyler degil. ya birazda ekonomiyi dusunup yazsak bunlari.daha iyi olmazmi bizleri de dusunun lutfen..
Ben hemen her sabah şu shake'i içiyorum:
1 tepeleme ölçek optimum whey double choc.
3 çorba kaşığı yulaf
1 çorba kaşığı keten tohumu
1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi
4-5 parça buz ve biraz da su.
bazan vanilya aroması ve zencefil falan da katıyorum.
bu kadar methedilen bıldırcın yumurtası hakkında ayrıntılı besin bilgilerine ulaşmak istiyorsanız:
http://www.besinler.com/nutrdetails.aspx?NDB_Num=50047