Bugün başladım programımı değerlendirirmisiniz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan coldice
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam herkese. bugün spor'a başladım. amacım kilo vermek ve sıkılaşmak. program şöyle

20 dk koşu bandı
10 dk bisiklet
5 dk eliptik bisiklet

3x15 göğüs(makina)
3x15 butterfly göğüs(makina)
3x15 leg press
3x15 barbell curl
3x15 arka kol makinada
3x15 sırt
3x15 ayakta dumbella omuz
3x15 oturarak dumbella omuz

bi de bunların haricinde bir sürü karın hareketi var. sopa, mekik, twister vb..

boyum 1.90 kilom 94. yediklerime de dikkat edersem sizce 1 ayda 5 kilo fln verirmiyim.

Programından spora yeni başlayan biri olduğun anlaşılıyor. Şimdiden hayırlı olsun. Diyetine dikkat eder ve sporu aksatmazsan güzel kilo verirsin. Bilmiyorum 5 kilo bence aylık fazla ama gayet güzel toparlamaya başlar vücudun.

Programından spora yeni başlayan biri olduğun anlaşılıyor. Şimdiden hayırlı olsun. Diyetine dikkat eder ve sporu aksatmazsan güzel kilo verirsin. Bilmiyorum 5 kilo bence aylık fazla ama gayet güzel toparlamaya başlar vücudun.

bi de çevrem genelde kilon normal diyor. yani karşıdan bakıldığında kilolu değil fakat yapılı gözüküyorum. ama göbek var ve göğüsler yağlı, cıvık. 1 ayda iyi sonuçlar alırmıyım?? özellikle göğüs bölgemle ilgili.

Kardes dikkat edersen tabiki verirsin

Yanliz sunun uzerine bastirmam gerekMetebolizman yavaski kilolusun 130 kilo bir insan senle ayni rejimi yapsa sen 5 verirken o 15 verebilir kilon ne kadar azalirsa o kadar az kilo verirsin bunu dememim sebebi ise sana morel ve canini SIKMADAN zamanla bunu asmandir... 90 kilo bir insan icin ayda 5 kilo vermek buyuk basaridir kolay gelsin

Kardes dikkat edersen tabiki verirsin

Yanliz sunun uzerine bastirmam gerekMetebolizman yavaski kilolusun 130 kilo bir insan senle ayni rejimi yapsa sen 5 verirken o 15 verebilir kilon ne kadar azalirsa o kadar az kilo verirsin bunu dememim sebebi ise sana morel ve canini SIKMADAN zamanla bunu asmandir... 90 kilo bir insan icin ayda 5 kilo vermek buyuk basaridir kolay gelsin

aslında çok kolay kilo verebiliyorum. kasımda 1 ayda spor yapmadan 5 kilo vermiştim ama sonra dikkat etmedim ve geri aldım. umarım forma girerim :)

Back
Yukarı