Bugün Dünyanın son Günü olsaydı ne yapardınız..

Cardio yapmak zorunda kalmadığım için Adana urfa mantı kızartma yiye yiye kendimi öldürürdüm beklemezdim bile ertesi günü xD

bende uçuk kaçık bişiler yazcaktım ama bidaha düşününce bu güne kadar yaptığım kötü şeyler için tövbe eder ibadet ederdim gerçek bu

daha önce böyle bir konu açılmıştı yanlış hatırlamıyorsam ama yine cevaplamak istiyorum .:D
ben önce etrafımdaki herkesle helalleşirdim. daha sonra çok ağır antrenmanımı yapardım ve protein ağırlıklı beslenirdim... en sonda ise gusül abdetsimi alır ve dinlenmeye çekilirdim..:D:D

eğer bunu sadece ben biliyorsam farklı
herkes biliyorsa farklı olurdu yapacaklarım
hangisi acaba

oturup bu gune ne kadar yasadigim guzel anilarimi hatirlamaya calisirdim

insanlığı kurtarmak bana kaldı derdim. eğer sadece bunu ben biliyorsam,ve metafiziksel bi olay değilse yani insanların yaptığı bişi dünyayı yok edecekse,gerekli yerlere telefon açarım,yüksek merciler de tanıdıklarım var da:D

dünyanın son günü olduğunu sadece ben biliyorsam
sevdiğim kızın yanına gider içimden gelen herşeyi söylerim ...

Sevdiklerimi görür ve ölüm saatimi beklerdim. Yapacak birşey yok. Kimi arkadaşlar ibadet edeceklerini yazmışlar fakat o son gün Kur'an yazıları silinecek ve ibadet kapıları kapanacaktır. Bana kalırsa ibadetinizi şimdi bol bol yapın , son güne bırakmayın. Ben de çok yetersizim fakat kendimi en kısa zamanda tamamiyle toparlayacağımdan eminim.
Allah'ım bize o gün'ü göstermesin. Hepiniz sağlıcakla kalın..
Saygılar..

burger king !!! + sex + cami diyorum ben :)

Böyle bir şey varsayım bile olsa çok saçma. Asla bilemeyeceğim bişey için yorum yapamam.

Bunu bildiğim için uzun zamandan beri her günümü son günümmüş gibi zevkle yaşamaya çalışıyorum.

Büyük çılgınlıklar yapmıyorum; fakat anın tadını çıkarmak o kadar da zor değil.

kredi işlemleri hemen aynı gün sonuçlanıyormuki:)
banka soysan daha iyi diilmi
zaman dar ya o açıdan
ben ilk uçakla hawaiye gidip adadaki kolu bulup çevirirdim

Son düzenleme:
Back
Yukarı