Bugün Dünyanın son Günü olsaydı ne yapardınız..

FleXoR dedi:
goldtrapper58 dedi:
hehe ya kimin ölecegi önce kim bilecek ben olsam sevdigim insanla ölürdüm ya nerden cıktı bu ölüm muhabbeti ya içimiz karardı

Çok haklısın kim çıkardı bu muhabbeti
ya flexor sinan atasoy yaptı gene yapacagını acaba bu soruyu degişitirip yeni bişeymi yapsak mesela yarın zengin olacagını ogrensen neyapardın :D yada streoıdden zarar gelmeyecegini bilsen nekadar alırdın diye :D

Despo dedi:
Ayta dedi:
Aileme onlari ne kadar cok sevdigimi anlatar, anneme ve babama cok cok tesekkür eder - despo nun yanina gider onunla film seyrederdim, yaninda cukulatali ve cilekli kekler yerdim, tam ölmeden önce ailemin yania geri gelip onlarla beraber ölürdüm herhalde :)

Demek benden kaciyorsun, öyle olsun :?

ayta ve despo off topic yapiyorsun.burasi sizin birbirinize askinizi ilan ediceginiz yer degil.lutfen kurallari okuyun,aksi takdirde forumdan atilacaksiniz 8)

:lol:
Bugun maci aldiniz havan yerinde pu..

Saydam, tamamen topicle ilgili konustuk, son günümüzde neler yapacagimiza karar verdik. Son günü planlarimiz cok mu pembe gözüktü? Veya son günümüzdeki kendi eksikligini mi hissettin? - Eminim, son günde, Despo'nun bir elinde tlf, tlf da saydam, diger elinde leptopu olur, leptopta bodyforum... budur ask, bizimkisi diil :) . Attention: Her cümlemde "son gün" yer aliyor.

Ayta dedi:
Saydam, tamamen topicle ilgili konustuk, son günümüzde neler yapacagimiza karar verdik. Son günü planlarimiz cok mu pembe gözüktü? Veya son günümüzdeki kendi eksikligini mi hissettin? - Eminim, son günde, Despo'nun bir elinde tlf, tlf da saydam, diger elinde leptopu olur, leptopta bodyforum... budur ask, bizimkisi diil :) . Attention: Her cümlemde "son gün" yer aliyor.

despo lutfen ozel uye ayta hanima cevabini verir misin?sanirim beni kiskaniyor 8)

Ayta bu gidisle banlanacaksin... :roll:

Sabah derslerin seni bekliyor Despo, uyku saatin geldi. Saydam konu disi konusuyorsun, son günle ilgili diil. Herkese iyi geceler :)

Basligi cöpe cevirdiniz :x :)

Neyse konuya tekrar dönelim.

Bu başlık içerisindeki msjları okuyunca daha önceden okuduğum aklıma aşağıdaki hikaye geldi. Genelde herkesin bahsettiği konular bu hikayede geçenlere benziyor. Sizce de öyle değil mi?

DÜNYANIN SON GÜNÜ ...

Amerika' da bir Üniversitede , Profesör derse şöyle başlamış. :

- "Düşünün ki bugün Dünyanın son günü. Yarın bu saatte her şey bitecek. Kurtuluş şansınız yok. Bugün ne yapardınız?"

Tüm öğrencilerden bir çok değişik cevap gelmiş:

- İbadet eder Tanrıdan günahlarımı affetmesini dilerdim,

- Tüm sevdiklerimle vedalaşırdım,

- Ailemle zamanımı geçirirdim,

- Anneme veya Babama giderdim,

- Arkadaşlarımla yarım saat eski günlerdeki gibi basket oynardım,

- Barbekü partisi yapardım,

- Sevgilimle son ana kadar sevişirdim,

- Tüm sevdiğim yemekleri son bir defa yerdim.

- Yatar uyurdum.

- Ormanda son defa dolaşırdım,

- Güneşin doğuşunu ve batışını son defa seyrederdim.

- Akşam yıldızları seyrederdim.

- En sevdiğim yemeği hazırlar tüm sevdiklerimi akşam yemeğe davet ederdim.

- Piknik yapardım,

- Hayatta en çok gitmek istediğim yere gider orda ölümü beklerdim,

- Jet uçağına binerdim,

- Üzdüklerimi arar özür dilerdim beni affetmesini isterdim

vb.......... .

Hoca bütün hepsini tahtaya yazmış. Sonra gülerek ;

-" Çocuklar bunları yapmak için dünyanın son günü olması şart

mı .?" diye sormuş.

Güzel Hikâye...

Bugün Dünyanın Son Günü olsa daha yaratıcı şeyler yapın derim.

Vaaaaaaaayyy Beee..
@cherokee bu mesajından sonra taparım sana :shock:

:D

:evil: Belkide korkudan ve ruhsal çöküntüden asla uyku uyuyamazdık bağzıları paso ağlayıp zırlardı, camiler dua etmek ve af dilemek için dolup taşardı, kimisi alık bir şekilde şok durumunda ruh gibi gezerdi ortalıkta veya apışıp kalırdı, ben olsam bir sürü abuk subuk hayallerimi gerçekleştiremeden mortu çekeceğimi düşünerek hayıflanırdım kendi kendime, belkide geçmişteki ve şu anda devam edem miskinliğim, kabiliyetsizliğim ve dolayısıyla kısmetsizliğim yüzünden ileriye dönük hiçbir hazırlığım olmadığı için gafletle beklediğim hayatın ağır yükünden kurtulacağımı düşünerek "nıhhahhahhahhaaa diye gülerek giderdim ölüme belkide" :evil: :idea: .

BaBe ShaQ dedi:
Vaaaaaaaayyy Beee..
@cherokee bu mesajından sonra taparım sana :shock:

:D
reca ederim. şımartıyorsunuz benii :oops: :lol:

imza resminin yerinde garip bir resim vardı. farkettim ve sana bildirecektim fekat unutmuşum.

Bir odaya kapanıp dünyayla bağımı koparıp,yemeden,içmeden,ALLAH'a secde edip,yalvara yakara,ağla ağlaya ALLAH'a tövbe eder,bağışlanmayı dilerdim...

buyuk ıhtımal suan kawgalı oldugum kız arkadasımı arar we ondan ozur dılerdım..we bunu yapmam ıcın yarın dunyanın son gunu olması gerek.normal bı gunde ı ıh =)

Herkez kendince düşüncelerini belli etmiş.

Yüce yaradanın kâinat üzerinde kurduğu dengeyi farkediyorsunuz değil mi?
Eğer ki ne zaman öleceğimizi bilseydik her şey ne kadar kötü olacakmış değil mi? İyiki bilmiyoruz...

O gün geldiğinde bu dediklerinizin hiç biri aklımıza bile gelmeyecek :))) he ama oldu ki o şoktan kurtulduk ben Ronnie Coleman'ı dövmek isterdim :)))))

Back
Yukarı