FleXoR
Özel Üye
goldtrapper58 dedi:hehe ya kimin ölecegi önce kim bilecek ben olsam sevdigim insanla ölürdüm ya nerden cıktı bu ölüm muhabbeti ya içimiz karardı
Çok haklısın kim çıkardı bu muhabbeti
goldtrapper58 dedi:hehe ya kimin ölecegi önce kim bilecek ben olsam sevdigim insanla ölürdüm ya nerden cıktı bu ölüm muhabbeti ya içimiz karardı
ya flexor sinan atasoy yaptı gene yapacagını acaba bu soruyu degişitirip yeni bişeymi yapsak mesela yarın zengin olacagını ogrensen neyapardınFleXoR dedi:goldtrapper58 dedi:hehe ya kimin ölecegi önce kim bilecek ben olsam sevdigim insanla ölürdüm ya nerden cıktı bu ölüm muhabbeti ya içimiz karardı
Çok haklısın kim çıkardı bu muhabbeti
Despo dedi:Ayta dedi:Aileme onlari ne kadar cok sevdigimi anlatar, anneme ve babama cok cok tesekkür eder - despo nun yanina gider onunla film seyrederdim, yaninda cukulatali ve cilekli kekler yerdim, tam ölmeden önce ailemin yania geri gelip onlarla beraber ölürdüm herhalde![]()
Demek benden kaciyorsun, öyle olsun :?
Ayta dedi:Saydam, tamamen topicle ilgili konustuk, son günümüzde neler yapacagimiza karar verdik. Son günü planlarimiz cok mu pembe gözüktü? Veya son günümüzdeki kendi eksikligini mi hissettin? - Eminim, son günde, Despo'nun bir elinde tlf, tlf da saydam, diger elinde leptopu olur, leptopta bodyforum... budur ask, bizimkisi diil. Attention: Her cümlemde "son gün" yer aliyor.
reca ederim. şımartıyorsunuz beniiBaBe ShaQ dedi:Vaaaaaaaayyy Beee..
@cherokee bu mesajından sonra taparım sana :shock:
![]()