Bugun ki kaza

40 km ile seyir ederken 1997 odel proton marka araca arkadan çarptık sinyal vermeden dönüş yaptı. Neyse çok da hayırlı oldu aracımız 2014 model fluance touch paketi hayretlere düşürdü resimden de anlayacaksınız. Bundan önce defalarca kaza yapmıştık focus olsun civic olsun meğer önceki araçlarımız tankmış. Yaptırdığımız gün satacağız birdaha renault mu ? Kapının önüne bir eşsek bağlarım daha güvenli

Eklentiler

• uploadfromtaptalk1416758821888.jpg
    uploadfromtaptalk1416758821888.jpg
    55,3 KB · Görüntüleme: 345
  • uploadfromtaptalk1416758849626.jpg
    uploadfromtaptalk1416758849626.jpg
    37,4 KB · Görüntüleme: 356
İşimin çoğunluğu arabada. Belki hayatınızda yapmayacağınız kmleri ben 2 3 yılda yapıyorum. Konu kaza yapmam değil bu herkesin başına gelebilir bir anlık dalgınlık. Sorun araç bu kadar ufak şiddetle şu hale gelmesi

reno'nun bir 4*4 modeli var. türkiyede 1 tane gördüm, o da zaten avrupa plakalıydı. karşıdan gelen tırın altına girdi adam. ön tampondan sürücü aynasına kadar olan bölümü düşünün, yok olmuştu. fakat arabanın iç bölgesine hiçbir zarar gelmemişti. koltuklar direksiyon teyp dikiz aynası dahi yerli yerinde duruyor. içindeki iki kişi emniyet kemeri ve hava yastıkları sayesinde yara almadan çıktı. reno işine gelirse demek ki güzel araba üretebilir. ama bunu fransıza satar. bize de gelir fluanceyi meganeyi gemi diye kakalar. yeryüzündeki hiçbir arabanın kaportası megan kadar kalitesiz değildir. elinizle kontrol edin, teneke de değil, bildiğin kağıt.[DOUBLEPOST=1416841747][/DOUBLEPOST]tabi avrupalıya sattığı megan bizimkiler gibi değil, 265 beygirlik canavar satıyor , 55 bin euroya...

Son düzenleme:
Back
Yukarı