Bulgaristandan hangi marka aminoasit getirtilir ?

Mrb arkadaşlar bi tanıdık aracılığı ile bulgaristandan ek besin getirtme imkanım oluştu ancak 1 veya 2 kutu olabilir. bende aminoasit olarak değerlendirmek istiyorum. sizce hangi markanın aminoasitlerini getirteyim yani demek istediğim hangi markanın sahtesi daha az bulunur bulgaristanda ? Hepinize şimdiden teşekkür ederim..

bulgaristandan alıcağın suplementler türkiye ile aynı fiyatlarda olacaktır,bulgaristanında gümrük fiyatları yüksek olduğundan suplement fiyatları çok makul değil diye biliyorum.

konu açıldığı çok iyi oldu onümüz hafta benimde bır yakınım bulgaristana gidecek gümrük sorundegıl araçla gıdıp gelıyor
benim ricam, adres olursa daha iyi olur

doggetman gümrük fiyatıyla muhtemelen ülkeye giren üründen alınan vergiyi kastetmiştir, ürün ülkeye girdiğinde vergisi ödendiğinden yakının isterse parende atarak gelsin bir şey farketmez :D

konu açıldığı çok iyi oldu onümüz hafta benimde bır yakınım bulgaristana gidecek gümrük sorundegıl araçla gıdıp gelıyor
benim ricam, adres olursa daha iyi olur
Bulgaristana suplement ürünlerinin girişi pahalı olduğundan bahsettim dostum.
Benimde arkadaşım gidip geliyor fakat türkiye fiyatlarının %10 gibi altında fiyatlara mal ediyor suplementleri,bu yüzden risk edip bulgaristandan almaktansa türkiyeden güvenilir sitelerden suplement almak daha mantıklı.
En iyisi amerikaya gidip gelen arkadaşlar edinmek lazım,nerdeyse bedavaya suplement deposu kurarsınız:D.

doggetman gümrük fiyatıyla muhtemelen ülkeye giren üründen alınan vergiyi kastetmiştir, ürün ülkeye girdiğinde vergisi ödendiğinden yakının isterse parende atarak gelsin bir şey farketmez :D

taklaya gerek yok dostum çanta içinde arkadasım aracılıgı ıle getırmıstı 5 lb;) bu giden başka biri oda adres istiyor

Back
Yukarı