Bulging disk Mr sonucum

Sawtain

Üye
mr sonuclarım bu yönde sorunu çözmek istiyorum sorunlarım sanirsam belde bulging disk ve disk dejenerasyonu olması

çözüm için şu hareketleri uyguluyorum
spinal decompression - cat cow - bird dog -side plank- plank - hip thrust
başka yapmam gereken şeyler varmi bilmiyorum ne kadar sürede geçer bilgili arkadaşlardan yardım bekliyorum

Eklentiler

• Screenshot_20190503-233044.png
    Screenshot_20190503-233044.png
    195 KB · Görüntüleme: 466
Çok geçmiş olsun sadece antreman düzenlemesi yetmez ama beslenme de çok önemli faktör.
Dr.un diyetinle ilgili bir düzenleme yapmadı mı?

mr sonuclarım bu yönde sorunu çözmek istiyorum sorunlarım sanirsam belde bulging disk ve disk dejenerasyonu olması

çözüm için şu hareketleri uyguluyorum
spinal decompression - cat cow - bird dog -side plank- plank - hip thrust
başka yapmam gereken şeyler varmi bilmiyorum ne kadar sürede geçer bilgili arkadaşlardan yardım bekliyorum
Bir şeyiniz yok. O raporlarda yazan bulging, protrusion herkeste olur. Hernia olsaydı dikkat edin derdim. Bel sırt kaslarınızı güçlendirin, 6 ay zorlamayın kendinizi. Özellikle pelvis tilt, plank varyasyonları ve ters mekik ile 6 ay core çalışın. Doktor değilim ama belimde 3 hernia ile hala 150 kg kaldırıyorum. Normal biri bunu yapamaz, ağrıdan kıvranır, ama bel kaslarım güçlü olduğu için pek Ağrı hissetmiyorum. Sporu bırakmayın.

Bir şeyiniz yok. O raporlarda yazan bulging, protrusion herkeste olur. Hernia olsaydı dikkat edin derdim. Bel sırt kaslarınızı güçlendirin, 6 ay zorlamayın kendinizi. Özellikle pelvis tilt, plank varyasyonları ve ters mekik ile 6 ay core çalışın. Doktor değilim ama belimde 3 hernia ile hala 150 kg kaldırıyorum. Normal biri bunu yapamaz, ağrıdan kıvranır, ama bel kaslarım güçlü olduğu için pek Ağrı hissetmiyorum. Sporu bırakmayın.

dediğiniz gibi antreman başında core çalışmaları yapmaya çalışıyorum ve squat deadlift gibi hareketlere 1 aydır hafif ağırlıkla arttırarak ilerlemeyi planlıyorum row hareketi beli çok zorluyor row da problemler yaşıyorum ondada farklı varyasyonlara gidiyorum mecburen 2 3 aya inşallah tamamen geçer.

Back
Yukarı