Bulgur Ve Tavukta Haşlama

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

zero59

Üye
Merhaba Arkadaşlar Ben Tavuğu Izgara Veya Tavaya Koyup Çok Hafif Yağ Koyup Birazda Su Ekleyip Pişirip Yiyorum Sizce Bunun Bir Zararı Varmı Haşlama Hoşuma Gitmiyor Ve İçeriklerinin Suya Saldığını Duydum Bir Kısmını Ya Böyle Yiyorum Yada Izgarada Ve Bulgur Pilavını Normalmi Yiyeceğiz Az Yağlı Yoksa Haşlama Bulgur mu
 
Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.
Konu kilitleme sebepleri;

- Forum Kurallarına Uymayan İçerik
Kural Maddesi :
4- Doğru Bir Yazım Dili Kullanın:
4.1
Gereksiz kısaltmalar kullanmak, sms ya da chat dili ile yazmak (slm,mrb,ark.lar,tşk,tşkler,ewet, vb..), okuma zorluğu yaşatacağından yasaktır.
4.2 Forum Dili Türkçedir.
Forum dili Türkçedir. Konu başlıklarınızda ya da mesajlarınızda Türkçe karşılığını bulamadığınız kelimeler dışında yabancı dilde kelimeler kullanmayınız.
Yazım Dili Kuralları İçin Tıklayınız!

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı