BULK DÖNEMİ YÜKSEK KALORİ BESLENME PROGRAMIM

Herkese selamlar,aşağıya beslenme programımı ve makroları yazacağım değerlendirmek isteyenler değerlendirsin.

SABAH ;
100 gr lor,4 tam yumurta 50 gram yulaf karıştırıp omlet yapıyorum
Yanında 1.5 kaşık fıstık ezmesi
6 kaşık vişne reçeli
250 ML SÜT

ÖĞLEN ;
1 porsiyon makarna
2 dilim ekmek
1 kase yoğurt

AKŞAM ;
200 Gr pirinç
Bir gün 250 gr tavuk göğsü, bir gün 2 konserve ton balığı, bir gün 8 adet köfte
1 kase çorba
Yeşillik salatası

ARA ÖĞÜNLER;
1 adet muz
1 adet tadım sportif bar
3 ölçek pro gainer

Toplam ; 3800 kalori 197GR protein 488GR karbonhidrat 113GRyağ

Önerilerilere ve eleştirilere açığım herkese iyi forumlar.

Çok yasaklı şey var bana göre programında.Bkz: süt ve süt ürünleri , ekmek , vişne reçeli ? Bunun yanına makroların içeriği yetersiz gibi

Çok yasaklı şey var bana göre programında.Bkz: süt ve süt ürünleri , ekmek , vişne reçeli ? Bunun yanına makroların içeriği yetersiz gibi

Süt ve süt ürünleri sadece kahvaltı ve öğlen yemeğinde mevcut akşam ve gece olmadığı için büyüme hormonunu baskılama gibi bir durum söz konusu değil siz neden böyle düşünüyorsunuz merak ettim?ayrıca ekmek 2 dilim Bulk için çok az bir miktardır diye düşünüyorum :)

Süt ve süt ürünleri sadece kahvaltı ve öğlen yemeğinde mevcut akşam ve gece olmadığı için büyüme hormonunu baskılama gibi bir durum söz konusu değil siz neden böyle düşünüyorsunuz merak ettim?ayrıca ekmek 2 dilim Bulk için çok az bir miktardır diye düşünüyorum :)
Buyuke hormonunu baskilamak mi )))) bu da herhalde killar proteini emer killari kesin gibi bir sacmalik hocam bu kadar nano olcekte seylere takilacak seviyede degil bu forumun yuzde99u olan adam da buraya zaten sormaz ogunlerim nasil diye. Hormonlariniz falan baskilanmaz korkmayin seviyorsaniz iciniz sarece deri kalinliginiz biraz etkilenebilir toleransiniza bagli olarak

Buyuke hormonunu baskilamak mi )))) bu da herhalde killar proteini emer killari kesin gibi bir sacmalik hocam bu kadar nano olcekte seylere takilacak seviyede degil bu forumun yuzde99u olan adam da buraya zaten sormaz ogunlerim nasil diye. Hormonlariniz falan baskilanmaz korkmayin seviyorsaniz iciniz sarece deri kalinliginiz biraz etkilenebilir toleransiniza bagli olarak
Bu deri kalınlığı olayı tam olarak nedir sütle kalinlasiyorsa içmeyi bırakınca incelir mi

Bu konu hakkında yapılan araştırmalar var ama yüzde yüz kalınlaştırır diye okumamıştım varsa böyle bir makale paylaşırsan sevinirim dostum he bu arada gece yatmadan alınan kalsiyum büyüme hormonunu baskılar araştırıp bakabilirsin :)

Back
Yukarı