• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

bulk dönem

yaş 17 boy 1.78 kg:85

ilk 2 resim 80 kg de
sonrakiler 85 kg.

Eklentiler

• PhoTo ...-0056.jpg
    PhoTo ...-0056.jpg
    92,8 KB · Görüntüleme: 819
  • PhoTo ...-0069.jpg
    PhoTo ...-0069.jpg
    65,3 KB · Görüntüleme: 756
  • 09112009135.jpg
    09112009135.jpg
    102,2 KB · Görüntüleme: 840
  • 09112009136.jpg
    09112009136.jpg
    99,2 KB · Görüntüleme: 826
üst göğüs çalışmanın önünden bile geçmemişsin:D omuzlar pert..bicepsler kısa .daha aban acıma kaslarına

çok merak ediyorum arkadaştaki bicepsin 3 te 1 i sende varmi :) anca eleştiri insan önce aynaya bakmalı :)

cem 846 biraz acımasız bir eleştiri yapmış olsada haksız sayılmaz ve 85 kilo için gerçekten ince görünüyorsun. biraz yağlı olabilir misin. benm gözüme çarpan ilk yer karın bölgesi oldu...

Karın bölgesi kilo alımıyla biraz göbekleşti :)
Omuz içinde gerek çevre gerekse kendim bildiğim için yorumları pek haklı bulmuyorum ama yorumlara birşey dediğim yok eleştiriyi kabul etmesem resimleri koymazdım.
Sanırım düzgün trapez ve mide resimleri koymalıyım,bu resimlerde ışık ve açılar iyi değil.
Bacak pozuda ekleyeceğim ihmal etmediğim bölgedir.
Teşekkürler...

Neden suratınızı gizleme ihtiyacı hissediyosunuz acabA? gerçekten merak ettiğim için soruyorum. Cevaplamazsanız da saygı duyarım..

Bazı dengesizler bu fotoları alıp photoshoplayıp 70-80 cm kol ve 3 ınsan genıslıgınde omuz yapıp daha sonra bunları video ve foto sıtelerınde "aptal vucut gelıstırmecı" dıye sunuyorlar..
Bu gıbı sebeplerden koymamıs olabılır..

:S bi' kişi fotoraflarını buraya koyuyosa o kişi yeterli ve yetersiz noktalarının gösterilmesinin kabulunu çoktan almış demektir.(eleştiri)buranın amacı bu zaten.bu da daha iyi olması için yapılan yorumlar doğurur,başka bişiy değil.(ki ben de öyle yaptım)gereksiz tepkiler vermek yersiz.ama yine de söliyeyim bulk olmamak üzere kolum 42cm omuz 124 göğüs 117:)

Başlığını bilgi eksik diye kilitlemeyeceğim ama şunu merak ediyorum neden kimse ne kadar zamandır vg yaptığını sormamış..(yoksa ben mi göremedim)

bu veri olmadan nasıl yorum yapılabilir..lütfen bu bilgiyi yaz..

13-14 ay dır vg yapıyorum.
ölçüler - parantezdekiler başlangıç ölçülerim.
kol:38.5(32.5-33)
göğüs:110(99)
omuz:128(115)
bacak:55

Back
Yukarı