Bulk dönemi Suplement kombinasyonu-öneriler

merhaba,yaş 19,kilo 86,boy 1.84 bb'de 2. yılım bulk dönemine giricem.aklımdaki kombinasyon bu sizce nasıl,değiştirmem gereken ürün var mı ?
1.kombinasyon

bsn no-xplode
muscletech anabolic halo
muscleteck nitro tech 1.8 kg (yeni çıkan performance serisi)
Ultimate Nutrition Arginine & Ornithine & Lysine, 99 Kapsül
sizce nasıl değiştirmem gereken ürün var mı ? ,saygılar...

Bsn iyi geçenlerde 1 servis içtim.

Anabolic halo kullandım başta ilk kutusu berbat faydasız geldi ancak 2. kutudan itibaen memnunum.

Muscletech nitro tech ( benzeri rün seçeneği çok istersen bunudaalabilirsin)

Ultimate AOL bence en başarılı ürünlerden ben 1 kapsül sabah uyanınca 2 kapsül yatarken alıyorum.

şuan da şu kürü düşünüyorum

muscletech nitro-tech (yeni ürün)
gaspari sizeon
jack3d
yanlız creatine miktarı yüksek olur mu ?

Zannetmiyorum zaten noxlardan craetineyi kesin alacaksın temel maddelerden noxların cratine.

Ama ilk kombine daha iyi gibiydi yani ama sen bilirsin.

Bence Halo ve ultimane AOL dursun birde supradayn edin kalnları bu iskelet üstüne çık derim.

Bence nox olarakta jack3d bulması tr de biraz sıkıntı haberin olsun yur dışında yaşamıyorsan. Altarnatif ürünler craze c4 ve Musclefreak değerlendirile bilinir.

Ayrıca Whey için sağlam bir ürün al bence On haydrowhey veya Scitech İsobest .

Ama haloyu en çok eleştirenlerden birisi olarak ben bile artık ürünü tutuyorum.

protein tozu olarak on hydrobuilder,syntha-6 ve nitro tech (yeni versiyon) arasında kaldım,jack3d yi sağlam bi yerde buldum,intra workout olarak ya anabolic halo yada sizeon sizce nasıl ? bu arada yardımcı olduğunuz için çok teşekkürler,cevabınızı bekliyorum

protein tozu olarak on hydrobuilder,syntha-6 ve nitro tech (yeni versiyon) arasında kaldım,jack3d yi sağlam bi yerde buldum,intra workout olarak ya anabolic halo yada sizeon sizce nasıl ? bu arada yardımcı olduğunuz için çok teşekkürler,cevabınızı bekliyorum

problem olmazsa maddi açıdan hydrobuilder s6 ve nitrotechten iyidir.

mart ayı geldı bulk donemımı kaldı:)

hocam öğrenci adamız mayıs bi definasyona girsem 5kilo rahat gider .zaten kas varda tam dolgun olsun istiyorum.ağır siklet boksörüm zaten

problem olmazsa maddi açıdan hydrobuilder s6 ve nitrotechten iyidir.

hydrobuilder ile nitro tech in yeni versiyonuyla karşılaştırınca nitro-tech in yeni içeriği daha dolgun görünüyo.enerji-kreatin olarak da driven sports craze yi almayı planlıyorum sizce nasıl ?

Back
Yukarı