bulk iri görünmeyi severim açıkcası ancak iri olmanın yanında definede olsa çok çok iyi olurdu Arnold,Stallone gibi ama onun içinde steroid gerekli şuan içinde kullanmayı düşünmüyorum kullansamda genetiğim izin verir mi bilmem yani define görüneceğim diyede yazın bir T shirt yada Gömlek giydiğimde içinde kaybolursam ne anladım o işten kalıplı görünmek her zaman iyidir bence ama temiz bulk olmalı
Ben ne bulk ne cok asiri cut duskunuyum. %10-12 araliginda estetik kollarin ortalama 42-45 oldugu, diger parcalarin uyum sagladigi. Hayvan yerine cok estetik gorunuyorsun iltifatlarini duyabilecegim bir vucut.
Ben ne bulk ne cok asiri cut duskunuyum. %10-12 araliginda estetik kollarin ortalama 42-45 oldugu, diger parcalarin uyum sagladigi. Hayvan yerine cok estetik gorunuyorsun iltifatlarini duyabilecegim bir vucut.
Sayın brhmcr google a define vücut diye yazdığımızda çıkan ilk link sizin önceki fotoğraflarınızı gösteren link bu arada![]()
flamel uzun zamadır brhmcr nin bu başlığını nasıl deşifre etsem diye planlıyodum hatta dün brhmcr ile de muhabbetini yapmıştık şakayla karışık,sana nasip olmuşHic dikkat etmemistim flamel evet 2010 yilindan fotograflarim. Aslinda burda da var ama havlulu olduklari icin postum kilitlenmisti
![]()
Vücut görünümünde estetik için bence kişinin ne istediğinden ziyade boy orantısına göre vücut görünümünün daha iyi olacağını düşünüyorum. Mesela boyu 1.70 altında olan kişilerde 40 cm yi geçmiş kollar , iri trapez ve kanat aşırı oldumu hiçde estetik durmuyor bence.. Benim amacım ise zayıf fakat parçalı vücut.(Boy : 1.76 )
![]()
flamel uzun zamadır brhmcr nin bu başlığını nasıl deşifre etsem diye planlıyodum hatta dün brhmcr ile de muhabbetini yapmıştık şakayla karışık,sana nasip olmuş
google amca bile kayıtsız kalamamış demek ki sayın brhmcr, naturel define vücutta idol mü olacaksınız ne
bu arada tabi ki define görünmek![]()
1.69'um, kollar neredeyse 40 ama hiç de hacimli durmuyor. Bu boyda üst limit 45 diye düşünüyorum. Trapez ve kanatta ise tamamen katılıyorum.
Bilseydim söylemezdim
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 15:32 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 15:26 ----------
Kol görünümünü dışarıdan bakıldığında estetik kılan diğer faktörler , giyim tarzı ve omuz yapısıdır aynı zamanda. Yani omuz genişliği ve genetik fiziksel özellikte etki ediyor , insandan insanada etki değişiyor işte bu sporda görünüm açısından.Yani 169 cm boyda fit-body kategorisindeki kıyafetleri giyerseniz 40 cm kol çok iyi görünür bence , bilmem katılan varmıdır. Çünkü 40 cm kol az değil yani..Boyda çok uzun değil 169 cm.. Tabi bunlar göreceli beğenilerdir.
Tabii bir de işin şu boyutu var. Şimdi biz ölçü verirken sıcak biceps pozu halinden bahsediyoruz. Ama kol düz vaziyette soğuk halde 40 olsa o zaman çok iyi olur derim, ama zaten bu da sıcak biceps pozunda 45'e tekabül eder.Ortayı bulduk sonunda.
![]()