Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
Hocam göbek var yandan çekmedim. Rahatsız ediyor açıkçasıDuzenli beslen definasyon icin kas kutlen yok yemeye devam
Hocam bende senin 8 aylık değişime bakiyordum cidden yag oranı az olunca parcali oluyor en azindan aynaya baktiginda dümdüz durmuyor ben 15 in altına inene kadar 1 ay definasyon yapmayi planliyorumAyni sorun bendede var fazla bi kas kutlem yok fakat gobek cok rahatsiz edici ben haftada 3 gun kardiyo ekledim
HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
8 ay definasyon yaparsak büyüyemem ki benim amacim 1 2 ay cok değil kalori farki ile yag oranını 15 altina düşürmek çizgileri çıkartmak yoksa şimdi göbek varken yedigim yemek cok mu az mi yaglandiriyor mu anlayamıyorumSenin için şuan da en alternatif olan definasyon bulk için daha çok erken olduğunu düşünüyorum şimdiden 8 ay boyunca en az definasyonla ilgilen göbek varsa da en alternatif olan karın egzersizleri tabi ki de six pack çalışmak ama alt karın egzersizlerini daha sık çalışmanı tavsiye ederim başarılar![]()
1 2 ayda o yağ oranına kas kaybetmeden inebilir miyim?bence definasyon %18 yağ oranı bulk için fazla gibi. %10-12 civarına kadar definasyon devam et derim
300 kcal açık bırakıp l carnitine ile spor yapcam kilo başına 2 gr protein bakalım inşallah olurBunun cevabı sende düzenli bi şekilde beslenip cardio programına sadık kalırsan bence 2 ayda olur