BULK Protein Tozu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

kalkan333

Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar ben 2 aydır body le uğraşıyorum

protein tozu olarak BULK aldım sizce kullanmam doğrumu yardım ederseniz sevinirim

kilom : 55

boy : 175

protein Tozu : BULK

fiyatı : 38 TL

2620101026223131.jpg

İÇERİĞİ:
400 gr ambalajda.
Vanilya ve çikolata tadlarında.

Her serviste 100 gramda Enerji 264 kcal 1657 kj (384 kcal)
Karbonhidrat: 40 g 74 g
Protein: 11 g 20 g
Yağ: <1 g <1 g

BAKTIĞIM YERDEKİ YORUMLAR

ÖZER KILINÇ @ 20 Temmuz 2011
BENİM Bİ ARKADAŞIMIN TAVSİYESİ ÜZERİNE SİPARİŞ VERİYORUM.BİTKİSELDE OLAK ÜZERE ÇOK İLAÇ DENEİM AMA OLMADI.İNŞALLAH BULKUN YARDIMI OLUR.AMA AKLIMDA ŞU SORUDA VAR..AŞIRI DERECEDE KİLO ALIRSAM DİYE KORKUYORUM
2
Azize tuncar @ 25 Haziran 2011
arkadaşlar kesinlikle tavsiye ederim daha 3 gün oldu başlayalı sabah ve akşam yatmadan önce 2 ölçek 1 su bardağı süte karıştırarak içiyorum inanılmaz sanki mucize 2 kilo aldım... kesinlikle devam edicem 46 kilo idim şimdi 48 bitince tekrar yazarım
3
nazlı bahar @ 21 Haziran 2011
bende kullanmayı düşünüyorum ama bebegimi emziriyorum bi zararı olurmu bebegime beni lütfen bilgilendirn.teşekkürler
4
deniz sağır @ 01 Nisan 2011
çok uzun yıllardır 45 47 kilodan yukarı çıkamıyordum 1yıldır düzenli bulk kullanıyorum şu an kilom 52 emzirme dönemimdede kullandım çok güzel anne sütü yapıyor ama herhangi bir yan etkisi varmı bilmiyorum 1yıl daha kullanmayı düşünüyorum. içeriğinde uzun süre kullanımda insan sağlığına zararlı olabilecek bir şey varmı. bilgilendirirseniz sevinirim .teşekkürler

yorumları okudunuzmu? hepsi bayan? neden bilmiyorum ama içime bir şüphe dogdu ve ilk defa duyuyorm nedir bu ? :D

yorumları okudunuzmu? hepsi bayan? neden bilmiyorum ama içime bir şüphe dogdu ve ilk defa duyuyorm nedir bu ? :D

ya bu urun yıllardır eczanelerde eczacıya abı ya benım oglan kılo alamıyor dendıgınde eczacının oooo bulk verım abıcım dedıgı bır urun :)

trıskadır bıraz pahalıdır zaten ole aman amanda alınamaz cunku dusuk gramajlıdır :)

kalkan33, yaşına göre küçük duruyorsun sanki 20.
Bunu alacağınıza genrise ı denemek daha mantıklı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı