• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Bulk Ve Define Farkli Dimi :)))

Fark apaçık ortada...
On numarasın Görkem.
Kolay gelsin :)

Bence ikisininde ayrı bir güzelliği var hocam. Birde olimpiadaki profların bulk halleri biraz göbekli gibi duruyor. sizinki tam ideal vucut.Siz devamlı formda duruyorsunuz galibaa. :roll:

Evet hocam bencede mükemmel. Arkadaşımızın dediği gibi bulk la define apaçık belli ediyor yani. Hocam gerçekten çok iyisin. Başarılarının devamını dilerim...

evet görkem iki halinde cok basarili,başarilarinin devamini dilerim...

baskalarinin bulk dedigi sey benim definasyonum oluyor sanirim... bugün bunu anladim :lol: :lol: :lol: gercekten vücut süper ötesi... tebrikler.

hayir bacaklara dikkatle bakarsaniz kaslarin definasyonlu sekilde daha belirgin ve parca parca oldugunu göreceksiniz... bence kaslarin birden bire bu kadar belirginlesmesi boya veya isiklandirma veya baska bir teknikle belirginlesmesi mümkün degil. saygilar.

bomberman dedi:
hayir bacaklara dikkatle bakarsaniz kaslarin definasyonlu sekilde daha belirgin ve parca parca oldugunu göreceksiniz... bence kaslarin birden bire bu kadar belirginlesmesi boya veya isiklandirma veya baska bir teknikle belirginlesmesi mümkün degil. saygilar.
ben orada saka yaptım (bulk halini övme amaçlı ) sizide yanıltım fakat iki resimde farklıdır diet kurune girdiğimizde ilk yuz coker dieti bozdugumuzdada ilk yuz dolar iki resimde yuze bakarsanız ne dediğimi anlarsınız

beni perde yaniltti sanki yarismanin yapildigi sahnenin arkasi gibi zannettim , aletlerden spor salonu oldugu belli her iki resim de ayni yerde cekilmis ordan yanilgiya dustum sanirim, basarilar yarismada.

Bu senin bulk halinse biz ölmüşüz hocam.İnşallah emeğinin karşılığını genel geçer değer olan para olarak en kısa zamanda alırsın.Zaten alıyorsundur da daha fazla alıp body tutkunu gençlere yol açarsın.Bir de hocam çok pahalı değilse solaryumu tercih edin boya belli oluyor.Ayak tabanlarınız beyaz estetiği bozmuş.bu mükemmellikte ufak kusurlar sırıtır. Başarılarınızın devamı dileğiyle.

Back
Yukarı