• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Bulk Ve Define Farkli Dimi :)))

evet herikiside süper boyaile daha iyi olmuş senin bulk halinde çok iyi maşallah başarılarının devamını dilerim bu arada optimum bulgaristanda para ödüllü yarışma yapacakmış ekrem yarışmaya götürmek için adam arıyormuş haberin olsun

ben burada bulk ve define göremiyorum buradaki olay vücuttan suyun atılması sadece suyu atmışsın bence birde makyaj tabi .vücut güzel tebrikler

BİZE YORUM YAPMAK DÜŞMEZ ABİ

Ama beNCE TEN RENGİ farkınıda unutmamak LAZIM

bomberman dedi:
hayir bacaklara dikkatle bakarsaniz kaslarin definasyonlu sekilde daha belirgin ve parca parca oldugunu göreceksiniz... bence kaslarin birden bire bu kadar belirginlesmesi boya veya isiklandirma veya baska bir teknikle belirginlesmesi mümkün degil. saygilar.

+1 bende ona dikkat ettim.

Helal olsun vallahi Görkem abi, imrenerek takip ediyorum seni.

arada cok farkyok demekkı yedıklerıne dıkket edınce yarısmada fazla zorlanmıyosun definit olayım diye bu spor bence rejim sporu bana katılmayan varmı ?

gökem senın adına uzuldum ya simdi 1.5 iskender üstüne tereyaglı kadayıf yemek vardı ama gorunusun 2 sındende guzel :)

resimlern ufakken baktıgınızda fark cok belli olmuyor, ama büyüttügünüzde, define vücudun farkı ortaya cıkıyor...
Ya yüze sürülen su boya estetigi bozuyor... Yüze sürmesseniz, bu sefer vücutla yüz renkleri arası cok fark olacak tabi ama, buna bi care bulasalar keske.. Zenci olmanın avantajı burda sanırım :)

Resimlerin linkleri gitmiş. Yenilermisin Görkem GÜRSOY? Merak ettim arkadaşlar çok övmüşler, görmek isterim resimlerinizi.

International bölümünde varmış. Mesajı editlemeye çalıştım ancak olmadı. Kusura bakmayın..

Evet bi köpek o sanırım bulk digeride araba oda sanırım define oluyor :) Ben resim göremedim ..

Back
Yukarı