turkıyede satısı yapılan en eskı urunlerden bırıdır.skıp fırması tarafından ımalatı yapılıyor ve burada solıd fırması tarafından ıthalatı gerceklestırılıyor.gramajına bakıldıgında fıyat olarak yuksek oldugu gorulur.şu an pıyasadakı en pahalı marka zaten skıp.DaFFy dedi:bi sitede bu isimde bi kilo aldırıcı tozun warlıgını duydum %68 karbonhidrat %30 u da proteinmis fiyatıda 21.5 YTL yazıo !!! bilgisi olan warsa lutfen yazsın
guardbody dedi:turkıyede satısı yapılan en eskı urunlerden bırıdır.skıp fırması tarafından ımalatı yapılıyor ve burada solıd fırması tarafından ıthalatı gerceklestırılıyor.gramajına bakıldıgında fıyat olarak yuksek oldugu gorulur.şu an pıyasadakı en pahalı marka zaten skıp.DaFFy dedi:bi sitede bu isimde bi kilo aldırıcı tozun warlıgını duydum %68 karbonhidrat %30 u da proteinmis fiyatıda 21.5 YTL yazıo !!! bilgisi olan warsa lutfen yazsın
eczanelerde bıle rahatlıkla bulabılırsın ama dırekt olarak sırketlede baglantıya gecebılırsın.ınternet adresı solid.comDaFFy dedi:guardbody dedi:turkıyede satısı yapılan en eskı urunlerden bırıdır.skıp fırması tarafından ımalatı yapılıyor ve burada solıd fırması tarafından ıthalatı gerceklestırılıyor.gramajına bakıldıgında fıyat olarak yuksek oldugu gorulur.şu an pıyasadakı en pahalı marka zaten skıp.DaFFy dedi:bi sitede bu isimde bi kilo aldırıcı tozun warlıgını duydum %68 karbonhidrat %30 u da proteinmis fiyatıda 21.5 YTL yazıo !!! bilgisi olan warsa lutfen yazsın
ne kadarlık paketlerde/kutularda satılıo ? bi de nerde satılır ?
guardbody dedi:eczanelerde bıle rahatlıkla bulabılırsın ama dırekt olarak sırketlede baglantıya gecebılırsın.ınternet adresı solid.comDaFFy dedi:guardbody dedi:turkıyede satısı yapılan en eskı urunlerden bırıdır.skıp fırması tarafından ımalatı yapılıyor ve burada solıd fırması tarafından ıthalatı gerceklestırılıyor.gramajına bakıldıgında fıyat olarak yuksek oldugu gorulur.şu an pıyasadakı en pahalı marka zaten skıp.DaFFy dedi:bi sitede bu isimde bi kilo aldırıcı tozun warlıgını duydum %68 karbonhidrat %30 u da proteinmis fiyatıda 21.5 YTL yazıo !!! bilgisi olan warsa lutfen yazsın
ne kadarlık paketlerde/kutularda satılıo ? bi de nerde satılır ?