BULK

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MK #7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

MK #7

Üye
bi sitede bu isimde bi kilo aldırıcı tozun warlıgını duydum %68 karbonhidrat %30 u da proteinmis fiyatıda 21.5 YTL yazıo !!! bilgisi olan warsa lutfen yazsın

DaFFy dedi:
bi sitede bu isimde bi kilo aldırıcı tozun warlıgını duydum %68 karbonhidrat %30 u da proteinmis fiyatıda 21.5 YTL yazıo !!! bilgisi olan warsa lutfen yazsın
turkıyede satısı yapılan en eskı urunlerden bırıdır.skıp fırması tarafından ımalatı yapılıyor ve burada solıd fırması tarafından ıthalatı gerceklestırılıyor.gramajına bakıldıgında fıyat olarak yuksek oldugu gorulur.şu an pıyasadakı en pahalı marka zaten skıp.

guardbody dedi:
DaFFy dedi:
turkıyede satısı yapılan en eskı urunlerden bırıdır.skıp fırması tarafından ımalatı yapılıyor ve burada solıd fırması tarafından ıthalatı gerceklestırılıyor.gramajına bakıldıgında fıyat olarak yuksek oldugu gorulur.şu an pıyasadakı en pahalı marka zaten skıp.

ne kadarlık paketlerde/kutularda satılıo ? bi de nerde satılır ?

DaFFy dedi:
guardbody dedi:
DaFFy dedi:

eczanelerde bıle rahatlıkla bulabılırsın ama dırekt olarak sırketlede baglantıya gecebılırsın.ınternet adresı solid.com

guardbody dedi:
DaFFy dedi:
guardbody dedi:
DaFFy dedi:

eczanelerde bıle rahatlıkla bulabılırsın ama dırekt olarak sırketlede baglantıya gecebılırsın.ınternet adresı solid.com

saolasın

fiyat fena değil :)

o ürünün östrojen içerdiğini düşünüyorum... bence kullanılmamalı

trundirs nasıl böyle bir fikre kapıldın. Tahmin yürütüyorsun yoksa sağlam bir kaynaktan bir duyum falan mı aldın? Bence içinde östorojen olsaydı Tarım ve Köy İşleri Bakanlığı ürüne onay vermezdi.

kilolanma tüm vücutta gözlenir ve belli bir orantısı vardır. bulk bana garip bi etki yaptı. tüm vücutta az olmakla birlikte kalça ve bacaklarda vücuda oranla yüksek bir yağlanma. kür bitimi 2 ay kadar olmuştu yani kürle ilgili hormonal bir sorun olması imkansızdı ve zaten doktorum var sürekli kontrol altındayım kanda da öst. miktarının yüksek old. söyledi. pek çok etken olabileceğini ama destek için ne kullandığımı sordu bulk dedim. kullanımını kestirdi. 40 gün sonra (18 gün çalıştım bu süre içinde) ancak eritebildim o bölgeleri. sonraki kan testlerinde öst. normaldi. bulk kullandığım dönemde steroid de kullanmadım. steroid etkisi yapacak birşeyde. ayrıca tamoxifen içeren hiçbir ilaçta kullanmadım. kür bitimlerinde anormal doğal beslerinim sadece idmana yardımcı olması için karbonhidrat yardımcıları ve peynir altı suyundan imal edilen ürünler kullanırım ki o zaman sadece bulk kullanmıştım. daha önceki kür de sustanon ve primobolan depot ile yapılmıştı... AHA DA AYRINTI...

yine de kesin olarak bu budur diyemem karışık işler bunlar bende doktor değilim tıp bilgim de süper diil... belki de sadece bana böyle etki etmiştir... doktorlar herşeyi açıklamıyo... kullan kullanma yap yapma diyo... biz de ona göre karar veriyoz... okuduğumuz kitaplar ve internet kaynakları ile de vücudumuza neler olduğunu anlamaya çalışıyoz. ben kimseye şunu ye şunu yeme bunu vurdur bunu vurdurma şu ürün iyi bu ürün kötü diyemem bende böyle etki yaptı kader utansın...

Evet bi ara bende bulk kullanmıştım. Günde 2 öğün ikişer dolu kaşık. 450 gr lık kutularda satılıyor. 6 kutu kullanınca 10 kilo alırsın dediler. 6 kutu kullandım 500 gr bile alamadım. Sonra da bıraktım :p

arkadaşlar sanırım ezcane bulku cok yararlı degil..
şimdi ben bunu alıcaktım ama vazgecitm sizce aynı etkide tadı guzel fazla pahalı olmayan bi ek besin biliyormusunuz? ( yine toz haline ve tadı güzel olursa sevinirim:)

universal gain fast iyi diyen cok arkadasim var,

buyuk sehirlerde degilsen gnc lerde weigh gainer var ona da bir bak,
sporsuz 48 kilodan 55 kiloya cikan bir bayan arkadasimiz var onunla...

fiyatlarini bilmiyorum gnc sitesinde ve acik artirma sitelerinde yazar

ya arkadaşlar ben body gidiyorum ordaki hoca dedibanada bu tozu önerdi bulk uben suanda 65 kiloyum kilo almak için napmalıyım bana bir fikir verin

Back
Yukarı