• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

BulkHulk 7 Aylık Gelişim (resim,ölçü)

BulkHulk

Üye
4 yıllık iğrenç bulk sonu 130 kg Mart 2016

Son foto yeni çektim 118 kg

Yani kısaca arkadaşlar bodybuilding işinde kiloya değil yağ oranına bakıcaksınız ilk ve son foto arasında en az 20 kg yağ farkı var, defineye 3 ay daha devam edicem güncel fotoları atarım.
Güncel ölçü:
Göbek 108
Bel 98
Göğüs 135
Omuz 146
Kol sağ 48 sol 48.5
Quadz sağ 73 sol 75
Calf 50
Wrist 20
Forearm sağ 38 sol 37
Boyun 45

İyi bulk yapmışsın iri hacimlisin ama biraz yağ var gibi ben 100 e çıkmaya korktum sen 130 kg olmuşun
Bulk sonu aşırı yağlıydım yavas yavas gidiyo iste (: 105 e kadar düşücem bakalım karın ne kadar çıkcak.

Bende biraz daha bulk yapsaydım bu ölçüler gelecektim ama alamayınca definasyon zamanı gelince vermeye başladım acaba seneye bulk yapsam iyi çalışşam 47-48 cm biceps yapabilrimiyim

Çok iyi bir değişim, yağ olarak çok iyi kilo vermişsin.

Eğer amacın güç sporu değil de vücut geliştirme ise kesinlikle yağ oranına her zaman dikkat et, insan bazen Bodybuilding yapayım derken Powerlifting yapıyor haberi olmadan.

100 KG'a kadar inmeni tavsiye ederim, hatta daha sonrasında eğer istersen 90'a kadar bile inebilirsin, sonra yavaş yavaş kilo alırsın.

Ben de 118 e kadar çıkmıştım, çok pis olmuştu hala ceremesini çekiyorum. süreç iyi gidiyor gibi, devam devam :)

Çok iyi bir değişim, yağ olarak çok iyi kilo vermişsin.

Eğer amacın güç sporu değil de vücut geliştirme ise kesinlikle yağ oranına her zaman dikkat et, insan bazen Bodybuilding yapayım derken Powerlifting yapıyor haberi olmadan.

100 KG'a kadar inmeni tavsiye ederim, hatta daha sonrasında eğer istersen 90'a kadar bile inebilirsin, sonra yavaş yavaş kilo alırsın.
Yağsız kütle 96 kg çıktı onun için 105 e kadar koruyarak inersem iyi olucağını düşünüyorum dahada inemem kas kaybı başlar (:

Bayagi yağ gitmis abi helal olsun.bulk dirty mo yaptın? Bu kadar kg ye cikmak icin kaç kalori tukettincgunluk
Kalori hesabi hic yapmadim donem donem lean bulk yaptim ama genelde ne bulduysam yedim

Sence clean yaparak bu kadar iri olması mümkünmü.Ne bulduysa yemiş.[DOUBLEPOST=1469472432][/DOUBLEPOST]Beslenmeyle alakası yok bu arkadaşın:)

Demek 50 cm baldır ha :) Rich Piananın baldırı ile aynı ölçü.
Ketojenik diyet yapsan nasıl olur?
Suan 0 carba yakin diet yapiyorum ant oncesi aliyorum sadece carbi. İyi gidiyo ya diet onun icin degistirmeyi dusunmuyorum

Hocam gerçekten tebrikler muazzam bir kütlen var definasyon istediğin gibi devam ederse çok güzel sonuçlar alacağına eminim ve böyle bir bulka cesaret etmek gerçekten büyük iş onun için de ayrı tebrik ederim :D

Hocam gerçekten tebrikler muazzam bir kütlen var definasyon istediğin gibi devam ederse çok güzel sonuçlar alacağına eminim ve böyle bir bulka cesaret etmek gerçekten büyük iş onun için de ayrı tebrik ederim :D
Ya cesaret etmedim aslinda :D Ben strongman olarak basladim ve 4 yil oyle devam ettim 18 yasinda 230 kg deadlift 135 bench 220 squat yaptim. Sonra growthsuz ve beslenmesiz ve Turkiye sartlarinda imkansiz oldugunu anladim, biraz uzun surdu ama gercekten zevk alarak calisip yiyodum. Neyse iste bu sene bb ye dondum istedigim gibi giderse nisanda Gencler (-22) classic phsyquede yarismaya girmeyi dusunuyorum

Ya cesaret etmedim aslinda :D Ben strongman olarak basladim ve 4 yil oyle devam ettim 18 yasinda 230 kg deadlift 135 bench 220 squat yaptim. Sonra growthsuz ve beslenmesiz ve Turkiye sartlarinda imkansiz oldugunu anladim, biraz uzun surdu ama gercekten zevk alarak calisip yiyodum. Neyse iste bu sene bb ye dondum istedigim gibi giderse nisanda Gencler (-22) classic phsyquede yarismaya girmeyi dusunuyorum
Başarılar diliyorum takipteyim bir aksilik olmaz ve amacına ulaşırsın diye temenni ediyorum :D

Back
Yukarı