• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Bulking formum

Onelikle merhaba herkese.. Herkes acti birde ben acayim dedim yorumlarinizi bekliyorum..:)
Boy:176
Kilo:81
Omuz: 124
Gogus:107
Kollar:39
Bel:81
Bacak:59.5
Kalf:38
Beslenme programim genelde gunluk 180 gr civari protein 260-280 arasi karbonhidrat 80 gr civari da yag tuketiyorum...
T3cNa8.jpg
SdbZdQ.jpg
toXWWX.jpg
RwISq9.jpg
yPYsxd.jpg
ew93Ya.jpg
DkduWh.jpg
omuzlarda bi dengesizlik vb sorunlarim yok foto cekinirken yanlis pozlama yuzunden boyle gozukuyor bazi fotolarda:D ve fotolarda olculerde soguk zamanda yapilmistir

Gayet iyi tebrikler ben göğüsün kalınlığını beğendim bide bacaklara biraz daha yüklenmek gerek bu arada yaş ve ne zamandır spor yapıyorsun onuda yazabilir misin?

Gayet iyi tebrikler ben göğüsün kalınlığını beğendim bide bacaklara biraz daha yüklenmek gerek bu arada yaş ve ne zamandır spor yapıyorsun onuda yazabilir misin?
Yas 22 yaklasik 10 yildir sporun icerisindeyim onceden voleybolcuydum.. Fitness a gelecek olursak 1.5 yil diyebilirim ama genelde fit olmak amacli yaptim bulk definasyon gibi sistemli yapmadim.. Simdi ise 7-8 aydir duzenli yapiyorum diyebilirim. Yaklasik 2 aydir da bulkdayim. Bacakta haklisin hacim ve sekil bakimindan cok iyi degil .. Agirlik bakimindan fena olmadigini dusunuyorum ( squat 140 kilo son sette.. Leg press 260 kilo son sette ) ama daha once cok fazla calismadigim icin yavasla onun da gelisecegine inaniyorum.

Bu kadar az kaloride nasıl bulk yapıyorsun ya :D 15yaşındayım 55kgyim 52de 2500kalori ile 3ayda ancak 3lg aldım
Genelde 3000 kalori falan oluyor da burdaki degerler meyve falan eklenmemis hali direk yiyeceklerle.. Yani toplamda 3000 kalori civari oluyor ve kilo almaya elverisli bir insanim :)[DOUBLEPOST=1479919576][/DOUBLEPOST]
Biraz yağ var bacak hiç çalışmamışsın sırtın iyi kollarda iyi
Biraz degil suan icin baya yag var yag oranim 14 civari suan. Bacak hic calismamissin ne demek ? Arkadaslae guzel yorumdan ziyade elestirin beni ancak mantikli elestir yani ne demek hic calismamissin ? Calistigim agirliklari yazmisim yorumda calismasam nasil o kadar fazla kaldirabilirim ? Neyse tesekkur ederim

Kas gelişimin iyi fakat yağlanmadan dolayı göbek de özellikle karın kaslarında yağlanma var benim tavsiyem adonis kaslarını çalışman gerektiğini düşünüyorum alt karın kasları için etkili egzersiz onun dışında spora devam ettiğin sürece ara vermemeye çalış bir yıla kadar formun daha iyi olacaktır başarılar :cool:
http://www.uzmantv.com/adonis-kasi-nasil-yapilir

Basarilar hocam suan kilon kac?

Konunun takipcisiyim yaza girerken resimlerini bekliyorum :)

Back
Yukarı