Bulking günlüğüm -ECTO-

Bedziee

Üye
Evet Arkadaşlar 71 Kilo 182 boy ile başlıyorum hedefim olabildiğince kas kütlesi kazanmak kendime 3 ay gibi bir süre koydum Antrenman programım ise Şu şekilde olucak
Kullancağım Supplement : Optimum Whey Antrenman sonrası gün gün aktarıcam sizlere :)
1.Gün Göğüs-Ön kol
Bench Press 4x8
Bench Dumb Fly 3x8
İnc Dumb Press 4x8
Cable Crossover 3x8
Barbell Curl 4x8-10
Yatarak Dumbell Curl 4x8-10
V Bar Lat Biceps 4x8-10

2.Gün Omuz-Bacak
Overhead Press 4x8
Arnold Press 4x8-10
Lateral Raises 3x8
Squat 12-10-8-6
Leg Press 3x10
Leg extension 3x10
Leg Curl 3x10

3.Gün Sırt-Arka kol
Barfiks 3xmax
Lat Pulldown 4x8
Barbell Row 3x8
Seated Row 3x10
Z Bar Alna press 4x8
Pushdown 4x8-10

1. Ve 3. gunde kolu bolmeyip hem biceps hem triceps yap bence,bu 3 gunden sonra 1 gun off sonra tekrar aynisi demi?

Bence senin düzeyindeki birisi için hafta 3 gün çok yetersiz 5 daha mantıklı olacaktır ki eğer imkanın varsa 6 bomba olur bütün hafta pump hissi diri bi vücut moralman da seni yükseltir. Bişey daha söylemek istiyorum malum sırt çalışırken ön kol da çalışmış oluyorsun aynı gün ikisini birden girersen daha iyi sonuçlar alabilirsin kol açısından. Tabi bu göğüs arka kol içinde geçerli.

Evet Arkadaşlar Bugün idmandan önce bursada patlama haberi aldım yaşadağım şehir sonuçta tanıdıkları arayıp iyi olduklarını öğrenınce idmana girdim tabi moralmen bitik bi idman oldu ama kusana kadar bacak bastım leg presste kendir rekoruma cıktım omuz basıcak halim kalmadı ama düşük ağırlık 3-0-3 tempoyla omuz idmanı denedim güzel bi yanma ve acıyla salondan ayrıldım.

Back
Yukarı