Bulking Programım 3360 Kcall

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yigot
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Konu sahibine son bir sözüm daha:)definede yapsan bulkda yapsan lif siz diyet olmaz,beslenme planında lif eksik kabız olman muhtemel,benden söylemesi,sebze yeşillik sadece besin değeri için değil içerdiği lif oranı için de yenir ve bu vg için oldukca önemlidir.

Öncelikle eleştiri yapmanı gerçekten begendım söylediklerini ve kendi fikirlerimi yazacagım sana cevap verirken.
Programı kendim için hazırlamıstım ben baslarken protein miktarı fazla demissin 97x2.5 ortalama240 250 gram protein e tekabul ediyor bence kabul edilebilir.
Whey şart değil e çevire bilirim sabah ve antreman sonrası (her ogunde 8 er tane yumurta beyazı yenirse)Not:Low fat oldugu için sadece yumurta beyazı ayrıca ben yumurta yı kolay tüketemiyorum değişik bir şekilde hazımsızlık yapıyor.
Sebze konusuna gelirsek hergün 1 adet multivitamine kullanıyorum ben buraya yazmayı unutmusum MİKRO besinler önemli hatırllattıgın için sağol dostum AMA sebze şartmı ? Değil bence.
Yağ konusuna gelirsek ben definasyonda yağı arttırıp Low carb beslendiğim için Bulking e Insulın tepkimem aşırı hazır bir hale geliyor ve Maximum Karb Minumum Yağla en fazla kütle ve kas artışını alabiliyorum.Not:Denedim bunu yani teorim değildir dostum :)

Profesyonel antreman programı derken her set ve her tekrar sayısı aytıntıyla dusunulmus maxımum kas ve güç artışı sağlayacak bir programı kastettim yeni hareket türettiğim yok :)[DOUBLEPOST=1429900771][/DOUBLEPOST]
Dostum salatalıga gerek yok günde 1 multivitamin yapı işini çözücektir mikro besinler olarak zaten + olarak çinko ve potasyum için bol domatez serbest programda :)
Ben su profesyonel programi merak ediyorum, musait olunca ayarlayip yazarsaniz sevinirim.

Sic Semper Tyrannis

20 gr glutaminin 10 gramı vücut tarafından kullanıyor ise neden 20 gr kullanma ihtiyacı duyuyorsun ?
20 gram ihtiyacı duysam 40 gram kullanıcam tatmin oldunmu ?[DOUBLEPOST=1430431255][/DOUBLEPOST]
Bekci ilk postda yorumlarinizi bekliyorum tarzi bir sey var.
Denedikten sonra yorumla ozaman okadar bi yorum yapma hevesin varsa olasılık üzerinden tahmin yürütüyon sadece dene bi bakalım.[DOUBLEPOST=1430431365][/DOUBLEPOST]
Bir sonraki başlığını görür gibiyim,beslenmem harika ama neden gelişemiyorum.?:)[DOUBLEPOST=1430420690][/DOUBLEPOST]
Eee sonrada ben herşeyi biliyorum bakında öğrenin ,bu iş böyle yapılır der gibi.
Bu programı deneyip verdim dostum bu 2. part ı gelişemiyorum diye bişey yaşamadıgım hatta bekledigimden fazlasını aldıgım için koydum.

Neymis olasilik? Bilimsel veriler uzerinden konusuyorum saglikli yaglarin hormonlar uzerindeki etkisi bu kadar basit. Hadi onu gectim bunlae denenmis ve dogrulugu ispatlanmis seyler. Ben tartisma cikarmamaya calisirken ustume gelme istersen cunku bilgilerin yalan yanliz ve sen bunu kabul edemiyorsun.

Testonun yagla alakasi var ama testo anabolik degil o yuzden anabolik etkisi yok sanirim :)
Aynen abi senin dedigin gibi yorum bekliyorum demis ama yorum kabul etmiyor. Uzun uzun anlatilacak cok sey var ama o dikkate almayacaksa ne gerek var anlatmaya :)
AAA dogru soyluyon hatta hayvansal yaglar etkiliydi üretiminde demi programdaki sütten gelen tavuk tan ve ton balıgından gelen yağları saymıyodun sen demi pardon.
Tabi testosteron u arttırması için gece uyumadan alınan çinko Ve D vitaminini falan ?

AAA dogru soyluyon hatta hayvansal yaglar etkiliydi üretiminde demi programdaki sütten gelen tavuk tan ve ton balıgından gelen yağları saymıyodun sen demi pardon.
Tabi testosteron u arttırması için gece uyumadan alınan çinko Ve D vitaminini falan ?
Sen boyle devam et ne desek karsi cikacaksin sonucta... Profesyonel programini da bekliyoruz bu arada.

Neymis olasilik? Bilimsel veriler uzerinden konusuyorum saglikli yaglarin hormonlar uzerindeki etkisi bu kadar basit. Hadi onu gectim bunlae denenmis ve dogrulugu ispatlanmis seyler. Ben tartisma cikarmamaya calisirken ustume gelme istersen cunku bilgilerin yalan yanliz ve sen bunu kabul edemiyorsun.
Bilimsel makale atarmısın bana bu konu altına.Tek li veya çoklu doymamıs yağların testo arttırdıgına dair bilimsel arastırma.
Bildigin bilgi eksik hatta hem hatalı hem eksik.
Testo neden düşer i sorglua ilk testo kalori kesiminde düşer yani definasyonda.Definasyonda insulin cok yukselmesin diye karb kesildiginden yağlara dönülür ve saglıklı yağlar la gerekli kalori insulin yükseltmesi olmadan alınır böylece testo düşmez.[DOUBLEPOST=1430431752][/DOUBLEPOST]
Sen boyle devam et ne desek karsi cikacaksin sonucta... Profesyonel programini da bekliyoruz bu arada.
Gercekten istek gelirse yazcaktım programı elimde olsa suan bulking programınıda silicem deger bilinmiyor denenmeden boş yorumlar atılıyor güvenen olsa vücut fotolarını atalım diycemde hepiniz 50 60 kılo insanlar youtube sayfalarını izliyip dolıuşmuşsunuz.[DOUBLEPOST=1430431824][/DOUBLEPOST]Katarina varmısın atalım vücutları önden arkadan bi sırt bi gögüs pozu yermi bana 70 kılodan fazla oldugunu kanıtla ilk sonra programıma laf et ?[DOUBLEPOST=1430431869][/DOUBLEPOST]
Konu sahibine son bir sözüm daha:)definede yapsan bulkda yapsan lif siz diyet olmaz,beslenme planında lif eksik kabız olman muhtemel,benden söylemesi,sebze yeşillik sadece besin değeri için değil içerdiği lif oranı için de yenir ve bu vg için oldukca önemlidir.
Lifi okadar takıyosan kepekli makarna tercih edebilirsin.Ben kabızlık sorunu hayatımda gerçekten hiç yaşamadım ondan takmıyorum pek...

Bilimsel makale atarmısın bana bu konu altına.Tek li veya çoklu doymamıs yağların testo arttırdıgına dair bilimsel arastırma.
Testo neden düşer i sorglua ilk testo kalori kesiminde düşer yani definasyonda.Definasyonda insulin cok yukselmesin diye karb kesildiginden yağlara dönülür ve saglıklı yağlar la gerekli kalori insulin yükseltmesi olmadan alınır böylece testo düşmez.[DOUBLEPOST=1430431752][/DOUBLEPOST]
Gercekten istek gelirse yazcaktım programı elimde olsa suan bulking programınıda silicem deger bilinmiyor denenmeden boş yorumlar atılıyor güvenen olsa vücut fotolarını atalım diycemde hepiniz 50 60 kılo insanlar youtube sayfalarını izliyip dolıuşmuşsunuz.[DOUBLEPOST=1430431824][/DOUBLEPOST]Katarina varmısın atalım vücutları önden arkadan bi sırt bi gögüs pozu yermi bana 70 kılodan fazla oldugunu kanıtla ilk sonra programıma laf et ?
Olay o bu su degil. Sen baslikta kim ne yazarsa yazsin karsi cikiyorsun. Buradaki insanlarin tek amaci yardimci olmakken sen ters davranip hep karsi cikiyorsun.

Olay o bu su degil. Sen baslikta kim ne yazarsa yazsin karsi cikiyorsun. Buradaki insanlarin tek amaci yardimci olmakken sen ters davranip hep karsi cikiyorsun.
Dene yararsız oldu de bende şapkamı önüme alır özür dilerim burdaki herkesten ben bu beslenmemi geliştire geliştire bu hale getirdim ve bu en üst seviyesi işe yarıyor diye attım sen nasıl beslendın bılmıyorum ama güveniyosan sımdıye kadar dogru beslendıgıne 2 foto at bende 2 foto atayım ?

tamam tamam sen daha uzağa işeyebiliyorsun.
testosteron ve insulin bilgilerinde ciddi yanlışlıklar/eksiklikler var , bu konulardaki bilgilerini yeniden gözden geçirmende fayda var.
sakin ol atarlanma yine anlıyorum heyecanlısın ve bunun ardından birşey yazacaksın ama senden önce en basitinden ben birşey yazayım
bildiğim kadarıyla(bu konuda aydınlatırsan beni mutlu olurum , bilgilerinden faydalanmak istiyorum) sağlıklı yağlardan tüketmenin testosterona artı bir faydası var
eee bu testosteronu çok önemseyen bir arkadaş olarak sen neden sağlıklı yağlardan faydalanmıyorsun ( badem ceviz fındık vs sevmiyorsan sorry)

Gercekten istek gelirse yazcaktım programı elimde olsa suan bulking programınıda silicem deger bilinmiyor denenmeden boş yorumlar atılıyor güvenen olsa vücut fotolarını atalım diycemde hepiniz 50 60 kılo insanlar youtube sayfalarını izliyip dolıuşmuşsunuz.[DOUBLEPOST=1430431824][/DOUBLEPOST]Katarina varmısın atalım vücutları önden arkadan bi sırt bi gögüs pozu yermi bana 70 kılodan fazla oldugunu kanıtla ilk sonra programıma laf et ?[DOUBLEPOST=1430431869][/DOUBLEPOST]
Lifi okadar takıyosan kepekli makarna tercih edebilirsin.Ben kabızlık sorunu hayatımda gerçekten hiç yaşamadım ondan takmıyorum pek...
Ben gercekten gormek istiyorum antreman programini, nedenleri ve sonuclari ile.

Sic Semper Tyrannis

bu programı dene diyor bilgili bir vücut geliştirmeci böyle bir beslenme programı uygulamaz zaten. Antreman programını atarsan en azından ondan faydalanalım değil mi sonuçta sen bu işte süpersin kral sensin.(niye böyle bir konu açtıysan bir eleştiriye bile tahammülün yok)

Gece yatarken ton balığı ile glutamin arasında tercih yap. Ton balığındaki protein de belirli oranda insülinde oynama yapacağı için glutaminin yararı olmayacaktır.
Glutaminin GH üzerine etki gösterebilmesi için midenin boş olması lazım diye biliyorum.

Bende whey ve creatin kullaniyorum. Sadece ant gunlerimi almaliyim sizce yoksa hergunmu. Bana bu creatin depolandigi icin hergun kullanilmali gibi dusunuyorum ama sadece ant gunleri yani haftada 5 gun ant dan 20dk once 5g 200ml su ile aliyorum. Sizce nasil olmali

Back
Yukarı