evet arkadaşlar fotolar 3 hafta öncesine ait...yeni fotolar en kısa zamanda tekrar çekeceğim imkan olsa bütün pozları vererek fazla sayıda foto çekmek istiyorum fakat istediğim gibi ışık ve kamera malesef bulamıyorum bu arada fotolarda bacaklarım ince çıkmış kot pantolondan dolayı fakat ağır bacak idmanları yapıyorum ve geçen seneye göre çok ciddi ilerleme var bacaklarımda...
biraz idmanlarımdan bahsedeyim, heavy duty tarzı idmanlarımda kullanmaktayım fakat şöyle diyim speedtouchstyle heavy duty benimki, kendime uyarlama yaptım...
göğüs gününde örnek vereyim...
50 kg ile ısınma, 70 kg ile 10-12 tekrar, 80 kg ile 8-9 tekrar, 90 kg ile 6-7 tekrar(ardından 50 kg ile drop set-25 kg ile drop set, 100 kg ile 4-5 tekrar( 60 kg ile drop set-30 kg ile drop set)
negatif tekrarlar her zaman çok yavaş olması gerekiyor, adelenin esnediğini gerildiğini hissedeceksiniz, adele yanacak, set aralarında laktik asidin kasınıza hucumunu yaşamanız lazım...
açıkçası çok ciddi fayda sağladım üst göğüs adete taş gibi oldu, köprücük kemiği tamamen kapalı vaziyette fakat geçen seneki gibi sulu durmuyor, o agresif taş gibi görüntüyü nispeten sağlamış durumdayım...
şu anda 90 kg yim ve geçen seneki 90 kg lik halimi de biliyorum arada çok fark olduğunu düşünüyorum, geçen sene balon gibi dururken bu sene agresif duruyorum bodyci gibi duruyorum, tabi ki alınacak yol çok çok fazla...
93-94 olup diyete gireceğim bu sefer işallah diyet yarıda kalmayacak geçen sene yaşadığım şeyler benden çok şey alıp götürdü ama çok şükür şu anda ordan buraya geldim belki o zaman hayak bile edemezdim ama azim ile çok yol aldım, hiç bir zaman pes etmemek gerek...
bir de şu foruma adam gibi foto eklemeyi öğrenebilsem, küçük ikonlarla çıkıyor fotolarım , bu seferde link olarak çıktı enteresan

sayfada direk çıksın istiyorum foto bilen biri bir yardım ederse sevinirim