• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Bulkta 6. Ay 102 kg

Selamun aleyküm arkadaşlar. Daha önceden formumu paylaşmıştım şuan 6. ayımdayım toplam 8 Aylık bi bulk yapıyorum.
Karnımda ve göğsümde ki tüyleri almadığım için arkadan çektim k.bakmayın:) son olarak definasyona girerken önden yandan durumumu atıcam. Maddi olarak sıkıntı olmassada Nisandaki Atletik fiziğe katılmayı düşünüyorum.
Sorularınız yada görüşlerinizi varsa bekliyorum herkese iyi forumlar:)
e1359f43be37221a1f31654b9117243a.jpg
acfa265cb7bd803acd9eeca99dcb1b14.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk
ÖzTürk

nasıl bir beslnme şekli uyguluyorsun bende bulk yapıyorum 75 kiloyum 85 90 civarına çıkmak istiyorum
Clean bulk yapıyorum. Sabahları 1 Tam ekmek min. 4 yumurta yiyorum. Öğlen ve akşam toplamda 500-600 gr tavuk yada balık, 500 gr Karb yiyorum. Ve yağlanmayı minimumda tutmak için tatlı şeker abur cubur yememeye çok özen gösteriyorum.

ÖzTürk

Clean bulk yapıyorum. Sabahları 1 Tam ekmek min. 4 yumurta yiyorum. Öğlen ve akşam toplamda 500-600 gr tavuk yada balık, 500 gr Karb yiyorum. Ve yağlanmayı minimumda tutmak için tatlı şeker abur cubur yememeye çok özen gösteriyorum.
bende clean bulk yapıyorum ama ektomorf yapı olduğum için zor kilo alıyorum biraz dirty clean karışık benim ama şeker tüketmiyorum abur cubur sadece haftada bir oda sadece hamburger falan :)

bende clean bulk yapıyorum ama ektomorf yapı olduğum için zor kilo alıyorum biraz dirty clean karışık benim ama şeker tüketmiyorum abur cubur sadece haftada bir oda sadece hamburger falan :)
Allah yardımcın olsun beslenme ve sağlam antremanlarla istediğin yere gelirsin inşAllah:)

ÖzTürk

Yorum istemişsin ancak sırt ve tartı fotoğrafları koymuşsun. Definasyona girip yarışmaya katılmak istediğini yazmışsın, vücudunun fotoğraflarını koyarsan daha çok yorum gelecektir.

Yorum istemişsin ancak sırt ve tartı fotoğrafları koymuşsun. Definasyona girip yarışmaya katılmak istediğini yazmışsın, vücudunun fotoğraflarını koyarsan daha çok yorum gelecektir.

Ben yorum istiyorum demedim Varsa sorunuz yorumunuz bekliyorum dedim çarptırılmasın lütfen. ben vücudumun fotoğrafını zaten paylaşmıştım aşama aşama atıyorum resimleri. Buseferde geldiğim noktayı göstermek amacıyla kilomu paylaştım sadece bu.

ÖzTürk

ÖzTürk

1 tam ekmek yiyerek clean bulk yaptığını sanmıyorsundur herhalde dostum

sabahları ve antrenman sonrası basit şeker tüketilmesi gerek tabi ekmek yenilecek hemde beyaz ekmek basit şeker içeriği nedeniyle kana daha çabuk karışacağı için;)

ben o yüzden bu forumu beğenmedim işte lafım ortamdan dışarı herkes hoca olmuş kimi program kimi beslenme tavsiyesi yapıyor

ben o yüzden bu forumu beğenmedim işte lafım ortamdan dışarı herkes hoca olmuş kimi program kimi beslenme tavsiyesi yapıyor
Bence forum güzelde işte Önemli olan saygı çerçevesinde destek olmak böyle bişeyler gelişir yoksa herkes tartışır durur

ÖzTürk

Kardeş Sen cleandan onumu anlıyosun?sabah sadece onu yiyorum bütün gün onu yiyorum mu dedim? Birilerine taş atmaya çalışmayın.

ÖzTürk

Tamam bende onu kastettim zaten, 1 tam ekmek yemek ne kadar clean olur tartışmaya gerek yoktur umarım.

Back
Yukarı