• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Bulkta 7. Ayım Vücut Pozları

Selamun Aleyküm Arkadaşlar. İnşAllah Ocağın sonunda definasyona gireceğim o yüzden Son demlerimi sizinle paylaşmak istedim.
Şuan kilom 102
Sağ kol:43
Sol kol:42
Göğüs:116
500f40bada4efca7267a56c17a347fa3.jpg
3863f4ebe3e64febbd5c86d9a63d0be3.jpg
8513ac51fcdd57ea44007d593d83e8e0.jpg
6019db1d9c701bf26abb4ffdd26e56cc.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk
ÖzTürk

kas kütlen iyi görünüyor , definisyonda ne kadar ölçü kaybedeceğin bünyene bağlı. eğer bu kiloya çıkarken çok zorlandıysan ( ki ben bulk yaptığım zamanlar 5000-5500 civarı kalori yiyordum ve anca kilo alabiliyordum, çok zorlanmıştım) bünyen yağ yakmaya meyillidir ve daha az kas kaybedersin diye düşünüyorum. tabi yine de tek etken bu değil.

kas kütlen iyi görünüyor , definisyonda ne kadar ölçü kaybedeceğin bünyene bağlı. eğer bu kiloya çıkarken çok zorlandıysan ( ki ben bulk yaptığım zamanlar 5000-5500 civarı kalori yiyordum ve anca kilo alabiliyordum, çok zorlanmıştım) bünyen yağ yakmaya meyillidir ve daha az kas kaybedersin diye düşünüyorum. tabi yine de tek etken bu değil.
öncelikle Yorumunuz için teşekkür ederim. benim bünyem Çok şükür hem çok rahat kilo alabilen hemde çok hızlı yağ yakabilen bi bünye.Hem supplement takviyesi, beslenmem hemde antreman olsun diyetimi üst seviyede elimden gelenin en iyisini yaparak kas kütlemi korumaya çalışcam gerisi Takdiri ilahi[emoji5]️ Önemli olan Elimden gelenin en iyisini yapmam[emoji5]️

Sent from my iPhone using Tapatalk
ÖzTürk

Back
Yukarı