Bulktayken Coca Cola Zero Tüketimi Hakkında

Selamlar dostlarım , abilerim , kardeşlerim çok merak ettiğim bir soru var

Bizim salonda bazı adamlar var steroid vs. kullanmayanlar ve kullanmadıklarından eminim adamlar her gün yemeklerinin yanında 1 kutu zero kola içiyorlar bana da diyorlar koymaz merak etme vs. diye ben de merak ederek sizlere soruyorum bulktakyen zero kola içersem bir sakıncası olur mu?

şeker yok kalori yok tatlandırıcı var uzun vadede midene ve dişlerine zarar verebilir asitli olduğu için içeceksen en azından şekersiz limonata falan iç kola çok asitli oluyor

Elbette içilebilir ancak ben pepsi max 0 olanını tercih ediyorum.Ortama girdiğimde herkez soğuk asitli birşeyler içerken bende su yerine zaten su içe içe su olduk :D tercih ediyorum.Kendini kaptırmamaya dikkat et onlar içiyorsa sende içmek zorunda değilsin Olmasada olur :).

Canın istediğinde kasma iç ama zararlı sağlık açısından kalori bakmamalısın spor olarak kimyasal dolu etkiler tabi.

forum şaka gibi adama cola iç demişler
istiyosan içicen birader 1 yıllık emegini 1 bardak kola götürmeyecek. Profesyonel olarak ilgilenmeyen biri için yaşamak değil, psikolojik bi hastalıktır bu. uzun vadede kafayı sıyıranda çok insan var ; bir sene böyle incik cincik dokuyorlar psikolojileri bozuluyor sonra ''dambılınızında a...'' diyerek bi salıyorlar hop obezite...

iç sen aynen devam şekerli kolaları indir birde dalga geçer gibi soruyorsun
Aynen ici seker dolu olmalarina ragmen bize zero diye yutturuyorlar. Bizde analiz ettirip dava acamiyoruz zaten :). Komik davranmaya basladin dostum. Sehir efsanelerini gercekler gibi savunmaya gerek yok. Varsa bir dayanagin burda bizimle paylas diye tekrarliyorum

Aynen ici seker dolu olmalarina ragmen bize zero diye yutturuyorlar. Bizde analiz ettirip dava acamiyoruz zaten :). Komik davranmaya basladin dostum. Sehir efsanelerini gercekler gibi savunmaya gerek yok. Varsa bir dayanagin burda bizimle paylas diye tekrarliyorum
Aynen çok komiğim ben kola zaten şekersiz bir içecek hadi iyi günler

Zero şekersiz ama tatlandırıcı dolu. Yarışmacı olmayan birini de arada 1-2 bardak öldürmez ki yarışmacılar bile dönemine göre tüketiyordur diye tahmin ediyorum. Amatör, kendi halinde spor yapanların neden bu derece katı olduğunu/olmaya çalıştığını tartışmak lazım aslında.

Moto G (4) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back
Yukarı