merhaba arkadaşlar 22 eylül 2013 tarihinde 136.5 kg gördüğümde artık yeter dedim.Çok kolay kilo alıp verebilen bir bünyem var 2 sene önce bilinçsiz diyet vs ile 20 kg kadar vermiştim ama hepsini fazlasıyla geri aldım.kendimi bildim bileli şişmanım ve artık bıktım bu işten zayıf olmayı hiç tatmadım.20 yaşındayım ve bütün ortaokul lise çağlarımda okulun en lerinden olmuşumdur(kilo ve boy olarak) hayatımın en güzel çağları hep bi zayıflama çabasıyla geçti hep bi mücadele...kilolarım yüzünden dışarı çıkmak bile gelmiyor içimden.fotoğraf çektirmek istemiyorum,kıyafet bulamıyorum...arkadaşlar bu kilo insanın kendine yapıp yapabileceği en kötü şeydir en büyük hakarettir 20 li yaşlarımda fit olmak adına 15 gündür diyetteyim ve günde 45 dk. kardiyo ile 129.2 ye gelebildim.yağ oranımı bilmiyorum açıkçası yağ ölçümü yapan hiçbir makieye güvenmiyorum..
15 gündür stabil diyetim;
sabah 6:30 da 60 70 gram lor peynirine 2 tam yumurtalı omlet 1 domates 4 5 adet yeşil zeytin bazende 1 dilim kepek ekmeği.
ara öğünlere pek önem vermiyorum(insülin ve leptin direncini kırmak adına )
öğlen 12:00 de 105 gram yağsız ton balığı
akşam 17:00 de 150 gram haşlanmış veya yağsız tavada derisiz tavuk acı biber domates sarımsakla evde yapılmış hazırlanmış acılı sos ve 1 2 kaşık pilav yada sebze yemeği
akşam 17:00 dan sonra içersem yeşilçay içiyorum başkada bişey yapmıyorum günde en az 2.5 litre su içiyorum gelişmeleri hafta hafta yazacağım.Umarım yılbaşına sportif ve yağ yakan bi makine olarak girerim.
olumlu olumsuz eleştiri,yorum ve tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar.İyi forumlar!
15 gündür stabil diyetim;
sabah 6:30 da 60 70 gram lor peynirine 2 tam yumurtalı omlet 1 domates 4 5 adet yeşil zeytin bazende 1 dilim kepek ekmeği.
ara öğünlere pek önem vermiyorum(insülin ve leptin direncini kırmak adına )
öğlen 12:00 de 105 gram yağsız ton balığı
akşam 17:00 de 150 gram haşlanmış veya yağsız tavada derisiz tavuk acı biber domates sarımsakla evde yapılmış hazırlanmış acılı sos ve 1 2 kaşık pilav yada sebze yemeği
akşam 17:00 dan sonra içersem yeşilçay içiyorum başkada bişey yapmıyorum günde en az 2.5 litre su içiyorum gelişmeleri hafta hafta yazacağım.Umarım yılbaşına sportif ve yağ yakan bi makine olarak girerim.
olumlu olumsuz eleştiri,yorum ve tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar.İyi forumlar!