BullStrong
Üye
Arkadaşlar Herkese Merhaba,
4 Gün önce spora başladım ve günlük açmaya karar verdim kendimden bahsedeyim biraz.
Spora geçen sene aralıkta başladım fakat başladıktan 1 hafta sonra merdivenlerden düştüm ve belimde kırık meydana geldi kırığın kaynaması ve spora hazır hale gelmesi derken baya sürdü bu vakit içinde bodybuilding olsun powerlifting olsun sürekli araştırdım inceledim bilgiler edinmeye çalıştım..
Boy:1.79
Kilo:82
1 Ay kadar Upper/Lower Şeklinde Çalışıp Vücudu Alıştırdıktan Sonra Powerlifting'e Yönelmeyi Düşünüyorum Bu 1 Ay iÇerisinde Yağ Oranı Düşürmekte Hedefim..
Program Upper Day/Lower Day/Off Day Sonra Tekrar Upper Şeklinde..
ANTRENMAN PROGRAMI;
-> UPPER
Butter Fly 4x10/12 (Negatif Kısımı 3Sn Sürecek)
Bench Press 5x6/8
Machine Row 6x6/8 (3 Set Geniş 3 Set Dar Şekilde)
Lat Pulldown 6x6/8 (3 Set Geniş 3 Set Dar Şeklinde)
Military Press 5x8/10 (Göğüse)
Cable Pushdown 4x8/10
Dumbbell Curl 4x8/10
-> LOWER
Stiff Legged Deadlift 5x10/12
Leg Curl 5x10/12
Leg Extension 5x8/10
Calf Raise 5x12/15
Crunch 3xMaximum
ANTRENMANI SABAH AÇ KARNINA YAPIYORUM ÖNCESİNDE BURNER VE CLA ONE TÜKETİYORUM ANTRENMAN SONU MAXİMUM EĞİMDE 20DK KARDİYO YAPIYORUM
4 Gün önce spora başladım ve günlük açmaya karar verdim kendimden bahsedeyim biraz.
Spora geçen sene aralıkta başladım fakat başladıktan 1 hafta sonra merdivenlerden düştüm ve belimde kırık meydana geldi kırığın kaynaması ve spora hazır hale gelmesi derken baya sürdü bu vakit içinde bodybuilding olsun powerlifting olsun sürekli araştırdım inceledim bilgiler edinmeye çalıştım..
Boy:1.79
Kilo:82
1 Ay kadar Upper/Lower Şeklinde Çalışıp Vücudu Alıştırdıktan Sonra Powerlifting'e Yönelmeyi Düşünüyorum Bu 1 Ay iÇerisinde Yağ Oranı Düşürmekte Hedefim..
Program Upper Day/Lower Day/Off Day Sonra Tekrar Upper Şeklinde..
ANTRENMAN PROGRAMI;
-> UPPER
Butter Fly 4x10/12 (Negatif Kısımı 3Sn Sürecek)
Bench Press 5x6/8
Machine Row 6x6/8 (3 Set Geniş 3 Set Dar Şekilde)
Lat Pulldown 6x6/8 (3 Set Geniş 3 Set Dar Şeklinde)
Military Press 5x8/10 (Göğüse)
Cable Pushdown 4x8/10
Dumbbell Curl 4x8/10
-> LOWER
Stiff Legged Deadlift 5x10/12
Leg Curl 5x10/12
Leg Extension 5x8/10
Calf Raise 5x12/15
Crunch 3xMaximum
ANTRENMANI SABAH AÇ KARNINA YAPIYORUM ÖNCESİNDE BURNER VE CLA ONE TÜKETİYORUM ANTRENMAN SONU MAXİMUM EĞİMDE 20DK KARDİYO YAPIYORUM