Bulunamayan Müzik :)

Arkadaşlar bir müizk vardı inna'nın müziği gibiydi sanırım seside innaya çok benziyordu arabada giderken dinledim o kadar araştırdım bulamadım trance değilde daha çok yabancı pop gibi bir müzikti nakaratında ''mento sexy parami sofyahora'' benzeri sözler geçiyordu gerçekten kulağa hoş gelen bir müzikti ve sesi innaya çok benziyordu birsürü şarkısını aradım içlerinden böylesini bulamadım bilen bulan çıkar mı acaba :)

bi-sarki-vardi-cok-guzeldi_42379.jpg

Aklıma hemen bu geldi :) şarkı da feat varmıydı ?

[YOUTUBE]8bdFrr-H6lk[/YOUTUBE]Bu olmadlı bence kop kop

Son düzenleme:
İnternette bir site vardı şarkıyı dinletiyorsun buluyor ama senin elinde galiba şarkı yok.Şarkı sözünü yazıyorsun sana şarkıyı buluyor böyle bir sitede vardı.Veya youtubedan innanın şarkı listesinden teker teker dinleyeceksin başka çare yok :(

[YOUTUBE]8bdFrr-H6lk[/YOUTUBE]Bu olmadlı bence kop kop
yok malesef bu değil ama türü aynı bunun gibi çok benziyor

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 13:40 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 13:38 ----------

İnternette bir site vardı şarkıyı dinletiyorsun buluyor ama senin elinde galiba şarkı yok.Şarkı sözünü yazıyorsun sana şarkıyı buluyor böyle bir sitede vardı.Veya youtubedan innanın şarkı listesinden teker teker dinleyeceksin başka çare yok :(
innanın çoğu şarkısına baktım malesef bulamadım ayrıca şarkı ingilizce değil romancaydı sanırım ingilizce olsa bulabilirdim zaten

ayrıca şarkı bu kristine denen kadının burdaki şarkısına inanılmaz benziyor şarkının sözlerinde söyleyişiyle ''mento sex, parami, sofyahora'' gibi kelimeler geçiyor ki bu kelimeler ingilizce değil daha çok romanca olabilitesi yüksek

Back
Yukarı