yabanci
Yeni Üye
Arkadaşlar, ben 19 yaşındayım. 4-cü seneme geçtim body-de. Boyum 194 civarı, kilom da şu an 106. Bu sene baya ilerleme kat etdim. Kollarım 47-e ulaştı, bicepsde damarlar da bilinmeye başladı. Bu spordan oldukça zevk alan biriyim. Ama son 1 haftadır moralim çok bozuk. İnsanların bana bakış açısı farklı. Güzel fiziğim olduğu için 2 sene önce mankenlik de önermiştiler. Ama şu an eminim ki,hiç kimse manken diye almaz. Çok iriyim şu an. Dışarda yürürken bir öküz geçiyormuş gibi her kesin bana bakması artık beni rahatsız etmeye başladı. Eskiden çok zevk alırdım. Bunun kendisi bile adama çok ii motivasyon olurdu. Ama arkadaşlar ben bi de çok utangaçım. Kızların bana baktığını da görüyorum. Bir keresinde aşık olduğum kıza yaklaşmıştım. Bana hayvan gibi olduğumu, benden korktuğunu söyledi. İşte bu andan sonra kendime sanki güvenim kayboldu. Geçen de metroda bir olaya gülüyordum. Arkadaşım senin gibi birisine gülmek yakışmıyor dedi. Bu belki onun için öylesine bir lafdı. Ama bana normal insan olmadığımı bir daha gösterdi. Çok bunaldım arkadaşlar. Benim de içimde genç bir çocuk var. Sırf iriliyim yüzümden hiç bir şeyi rahat yapamıyorum. Çevremde bir tane moral verecek adam bile yok. Korkarım depresyona doğru gidiyorum.