• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

bunlarda benim resimlerim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
oncelikle bodyforumtr ye teşekkurler bodye başlama sebebim oldunuz buradan cok şey ögrendim 7 ay once 128 kg idim suan 73 kg yim %16 yag oranım var oturdugum bolgede body salonu olmadıgı için evde aldıgım aletlerle calışıyorum tam 4 ay oldu hicbir suplement kullanmıyorum buyrun resimler yorumlarınızı bekliyorum
63775434131ea9339dc314bb56290a4d.jpg
0fbff062562555fcf542b46ee0674aa1.jpg
yorumlar için şimdiden teşekkurler

Biceps-->4 aylik bir calisma icin iyi durumda
Triceps->Poz olmadigindan tam belli olmuyor ama biraz zayif kalmis gibi
Trapez-->Diger bolgelere gore zayif kalmis biraz daha agirlik vermen daha iyi olur.
Deltoid--> Gelisimi guzel yanlis arka kismina agirlik verirsen dahada guzel olur ve triceps den ayrilir.
Sirt----->Bu surec te gelismi guzel yanlis gordugum kadariyla orta ve alt kisim zayif ama tabi 4 aylik bir surecte bu bolgelerin daha iyi olmasi beklenemez.
Kanat---> Pek gelismemiz gibi geldi biraz daha agirlik vermen lazim ozellikle kanatlari asagi uzaticak hareketlere yogunlassan iyi olur.(dar barfiks gibi)
Gogus--> Biraz zayif gibi geldi ama evde calismanin verdigi kisitlamalar goz onunde bulunduruldugunda fenada sayilmaz.

Not:5 dakikayi astigindan yeni mesaj yazmak sorunda kaldim.

128 kg dan 70 kg civarına düşmen çok büyük başarı tebrik ederim.bodye başladığında kaç kiloydun?bence bu da gelişimi değerlendirmek için bilinmesi gereken birşey

7 ayda 55 kilo vermen ve bu kiloları salona gitmeden evde yaptığın antrenmanlarla başarman inanılır gibi değil
nasıl bir program uyguladığını ne yiyip ne yemediğini yazarsan belki senin gibi olmak isteyen arkadaşlarada yardımcı olursun

hergün evimin önündeki 50m lik yokusu 17-20 set arası koşarak inip cıktım evde enaz 150 memik cekiyorum sabah sütlü sade corn flakes öglen dometes salatalık yazgız yanında 160 gr ton balıgı yedim akşam yemeyi yemedim vücut hakkındaki yorumlarınızıda bekliyorum

kurallara uygun açıklayıcı resimler ve bilgiler eklemelisin..

''oncelikle bodyforumtr ye teşekkurler bodye başlama sebebim oldunuz buradan cok şey ögrendim''

Çok şey öğrenmişsiniz fakat nasıl resim ekleyip kendinizi nasıl tanıtacağınızı öğrenememişsiniz.

kilo
detaylı resim
proğram
sanırım okumadan yazdın flexor kilom orda yazıyor elimden geldiince kurallara uymaya calısıcam

kilo
detaylı resim
proğram

sanırım flexor bunları aynı anda olması gerektiğini söyledi

eklemiş oldugun fotolarla vucudunun geneli hakkında yorum yapmak çok zor ve senin gibi vucutlarında büyük değişim yaşayan kişilerin (7 ayda 55 kilo vermişsin) mutlaka öncesi sonrası şeklinde foto eklemesi dieğr üyeler için iyi gaz olur bence ;)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı