Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
hakan79 dedi:2,5 ayda 10kg aldım yazmışsın çok şakacı birisin herhalde
Ne ilacı haftada 1 kilo zormubomberman dedi:heralde ilac kullanmayan birisinin iki bucuk ayda onbir kilo alabilecegine inanmiyorsunuzdur.... mümkündür ama sadece yag kütlesi olarakve bu arkadasta yag falan göremiyorum ben. ayrica ilaclada cok zor cünkü spor hayatinda sadece 6 kür yapmis birisi 80 kiloyla baslasa bu spora 140 küsür kilo olur. ve bizede yeni mr. olympia ile tanisma firsatini vermis olur.
saygilar.
Karasan dedi:Kollarim 43,75 gibi bir şey oldu
flexor dedi:Ne ilacı haftada 1 kilo zormubomberman dedi:heralde ilac kullanmayan birisinin iki bucuk ayda onbir kilo alabilecegine inanmiyorsunuzdur.... mümkündür ama sadece yag kütlesi olarakve bu arkadasta yag falan göremiyorum ben. ayrica ilaclada cok zor cünkü spor hayatinda sadece 6 kür yapmis birisi 80 kiloyla baslasa bu spora 140 küsür kilo olur. ve bizede yeni mr. olympia ile tanisma firsatini vermis olur.
saygilar.
sen benim masrafı karşıla bak haftada kaç kilo alıcamomer41 dedi: