Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar hepinize merhaba forumda yeniyim yardımlarınızı bekliyorum.Resimde gördüğünüz gibi benim ulaşmak istediğim vücut yapısı tam olarak da böyle parçalı olmaktan ziyade daha iri ve sağlam durmak umarım derdimi anlatabilmişimdir bu fiziğe nasıl ulaşabilirim ayrıca bu kadar iri durmasını sağlayan ne olmuş acaba bunuda merak ediyorum yardımlarınızı ve yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler
Boyu uzun ve orantılı vücudu var, aşırı kaslı değil ve yağ oranı sanırım %14 falan. Senin şimdiki vücudunu bilmiyorum ama birkaç yıllık çalışma ile rahatlıkla yaparsın.
Boyu uzun ve orantılı vücudu var, aşırı kaslı değil ve yağ oranı sanırım %14 falan. Senin şimdiki vücudunu bilmiyorum ama birkaç yıllık çalışma ile rahatlıkla yaparsın.
İri durmasina sebep genetik yapisi ve %14-18 arasi olan yag orani, eger 0'san 7-8 ayda bu olculerde bi vucudun olabilir ama bu kadar orantili durarmi o konuyu genetigin belirler