• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Burak82 - 32yaş. 1,78 - 72kilo

Juiceles

Üye
Burak
yaş 32
boy 1,78
kilo 72
sıkı bir şekilde 4 aylık çalışmam ,
Flexor hocanın forum a yazdıgı programı uyguluyorum, 4 ayda bu kadar olmaz diyen bir arkadaş vardı, ocak 9da macfit acıldı ocak 15de başladım ısınma antremanları olarak şubat 1 den itibaren tam anlamıyla vg' ye başladım nizami olarak ve antremanlarımı aksatmadan son 2 aydır suplement kullanmaktayım ilk 2 ay kullanmadım ondan sonraki zamanda suplementlere başladım, daha önceden hic bir geçmişim yoktur. Zaten yalan soylemeye ne gerek varki.
Sayın mod'lar foto ekleme kurallarını okudum umarım bu sefer dogru yapmışımdır.

Tesekkur ederim, inanın cok sıkı calısıyorum bazen sıkılmıyor degilim, ama böyle olumlu yazılar görünce motive olmuyor degilim, "Flexor" hocanın 4 cu ay programı bitince ne yapacam bilmiyorum salonda program yazmıyor hocalar, girişteki kitapcıklara göre çalışın diyorlar, bende kendime göre program cıkamıyacagım icin bakalım nasıl olacak

4 aya göre çok iyi gelişim göstermişsin abi , tebrik ederim , bi 4 ay sonraki fotoğrafını daha görmek isterim :) ( ayrıca hangi supplementleri kullanıyosun abi )

4 aya göre çok iyi gelişim göstermişsin abi , tebrik ederim , bi 4 ay sonraki fotoğrafını daha görmek isterim :) ( ayrıca hangi supplementleri kullanıyosun abi )
ilk 2 ay birşey kullanmadım,
Son 2 ay Amix Predator %100 Whey 2000 Gr ve Universal beef amino kullandım ,
3. ayımda bunlara ek olarak
Dymatize Glutamine
HardLine Creapure
Şu an amix bitti onun yerine
Ultimate prostar whey protein kullanıyorum

3. ve 4.arası Creatine , glutamine kullandım ama sadece 1 ay , kendi kendime dedim yolun başındasın bu kadar abartmaya gerek yok kaş yapacakiken göz çıkartmayayım bünyeye zarar vermeyeyim karacigerede yağlanma felan yapıyormus bunlar gözüm korktu, şu an sadece antremandan once hardline carbopure antremandan sonra ultimate prostar kullanıyorum, buraya açmam dogrumu bilmem ama buda benim suplement çekmecem. kutuların içleri dolu 2 ay sonra felan tekrar glutamin ve creatin kullanabilirim.

Back
Yukarı