BURCUNUZ NE (ANKET)

burcunuz ne

• koç_boğa

Votes: 4 17,4%
  • ikizler-yengeç

Votes: 3 13,0%
  • aslan-başak

Votes: 3 13,0%
  • terazi-akrep

Votes: 4 17,4%
  • yay-oğlak

Votes: 1 4,3%
  • kova-balık

Votes: 8 34,8%

• Total voters
    23

letsev

Üye
Evet konuya birde astrolojik olarak bakalım forumda bu sporu yapan üyeler hangi burçlardan ve acaba baskın bir burç çıkacak mı bunu görelim. malesef seçenekler 10 a kadar olduğundan 12 burç sığmadı bu yzüden 2şer 2şer şıklandırmak durumunda kaldım. moderatörler bu sorunu çözerse düzeltiriz :) şimdilik bu şekil idera edelim.

Aslan burcuyum ben. Yalnız kızlı erkekli bi yerde Aslan burcuyum diyince bi anda milletin bakışları değişiyor. Hiçte inanmam astroloji falan. Ama Aslan iyidir yani mutluyum:D

Ben akrep burcuyum, şimdi teraziyi işaretliyende benim haneye yazılacak sağlıklı olmayacak bu anket sonucu benden söylemesi.
aklıma başka fikir gelmedi. önerilere açığım. moderasyon anket şıklarına müdahale edebiliyorsa 12 burcu sığdırırız.[DOUBLEPOST=1408467323][/DOUBLEPOST]
Aslan burcuyum ben. Yalnız kızlı erkekli bi yerde Aslan burcuyum diyince bi anda milletin bakışları değişiyor. Hiçte inanmam astroloji falan. Ama Aslan iyidir yani mutluyum:D
şıklarda da işaretlersen seviniriz yani :).

olmadı çıkan sonuça göre en az oyu alan 2liyi mecburen eleriz.

Tapatalk'dan anketi cevaplayamıyorum, Akrep Burcuyum :)

Beacon Hills'den gönderildi.

Kova tabi hayatımın büyük bir bölümünde çok içli dışlı olmuştuk ;)

kova balık bariz bir üstünlük sağlıyor çok ilginç tahmin etmezdim. ayrıca belli bir katılımdan sonra en az oy alan 2liyi eleyip tekli anket mi açsak?

Back
Yukarı