Burundaki siyah noktalar

Burundaki siyah noktalardan kurtulmak için burnuma ağda yaptırmayı düşünüyorum...

Clean & Clear markasının peeling kremleri var onlardan kullanıyorum. İlk sürdüğün gün fark ediyor. Siyah noktalar iyice şişiyor. 2. veya 3. günde artık kabulkaşmaya başlıyor parmagını sürttünmü düşüyor direk öneririm.

Clean&Clear veya nivea kullanmayı düşünüyorum bende... birşey sormak istiyorum bunlar siyah noktaların kaybolmasına yarıyor diyorsunuz peki gözeneklerin kapanmasına yardımcı oluyor mu ?

Kill Önerebilirim, Sade Maden Suyu ile hergün iki öğünde cildinizi temizlemenizi öneririm siyah akneler oluşmus, berbere ağda yaptırtmayın zamanla çile dönüşüyor, kahverengi lekeler olusuyor, güneş lekesi gibi, bunun haricinde, doktora git, yağlı vucuda sahip olabilirsin bu yüzdende çıkar .

her gün maden suyu veya deep clean ürünüyle yüzünü temizlemen çok önemli.

siyah noktaları sıkman gerek.

bu videoya da bakmanı tavsiye ederim.

[YOUTUBE]https://www.youtube.com/watch?v=NRVzDkstP9w[/YOUTUBE]

edit: video resmi kötü görünüyor kusura bakmayın.

sıyah noktalar ıcın jeller var bantlar var eczanede veya kozmetık dukkanlarından alabılrsın ben de cok ıse yaradı fazla ağda yaptırmanı da tavsıye etmem acıkcası ...

siyah noktaların kimisi kıl kökleri benim bildiğim gözenekler haliyle de... ben cımbızla aldığım için burun üstündeki tüyleri, zamanla sertleşti ama burnun üstüne oluşan kıllar rahatsız ediyor beni hafif çıkmış da olsa siyah siyah... Siyah noktaları sıksak da bu sefer de tüy sorunu baş gösterecek! Ne yapmak lazım bilmiyorum ama nivea ürünlerni durmadan kullanmak lazım hayat boyu demek ki... Burun üstü ağda için nivea T bandı mı demiştiniz, başka hangi bantlar var, önerirseniz sevinirim.

Back
Yukarı