buyuk bodycilerin net sayfalari

saydam

Özel Üye
arkadaslar,burdan tum bodycilerin sayfalarini bulabilirsiniz.

www.bigbodies.com

hsd senin icin :)

JEAN claude wan damme koymayı unutmuşlar. :D :lol: :lol: :

ne ne oldu kim ben kimim bu sayfa nereden çıktı ya noluyor arkadaşlar işte geldim burdayım :D linke daha bakmadım çünkü SAYDAMIN yazısına cvp vereyim dedimsağol

walla üzüldüm saydam. adam o kadar film çevirdi vucut ön planda ama koymamışlar :lol: :)

ewet saydam sana katılıyorum adamın vucudu derler ya pis bodycı diğil çok tatlı duruyo.

estetik adam bi de tj hoban vardı bunun gibi

roland kıckınger ve stefan havlık iyi bide roland kıckınger adam halterlede ugraşmış boyu 185 anlamadım nasıl oluyo yanındada basketmı oynadı naptı elemen yoksa babası NBD mi oynuyodu. :?

dominic dedi:
roland kıckınger ve stefan havlık iyi bide roland kıckınger adam halterlede ugraşmış boyu 185 anlamadım nasıl oluyo yanındada basketmı oynadı naptı elemen yoksa babası NBD mi oynuyodu. :?

gayet normal 1.85 olması arnold 1.88 gunter 1.95 filan

DaFFy dostum :) diyorumkı adam haltercıymiş bizamanlar bu sporu ıcraa etmiş bütün halterciler kısadır. [/code]

dominic dedi:
DaFFy dostum :) diyorumkı adam haltercıymiş bizamanlar bu sporu ıcraa etmiş bütün halterciler kısadır. [/code]

ole sey mı olur ? zamanında naımle her yarısmada cekısen bı yunan vardı o uzundu ayrıca gecen sene genclerde azerbaycan adına yarısan ve gelecek vadeden bı eleman vardı o da uzundu

halter boy kısaltmaz , kısa boylular halterci olur

DaFFy dedi:
dominic dedi:

ole sey mı olur ? zamanında naımle her yarısmada cekısen bı yunan vardı o uzundu ayrıca gecen sene genclerde azerbaycan adına yarısan ve gelecek vadeden bı eleman vardı o da uzundu

DaFFy'ye katılıyorum çok genç yaşta başlıyorlar çalışmaya. Hoş bizim lisede Bulgar bir arkadaş vardı halterci benden biraz kısaydı 1.87 civarı. Sıkılınca beni falan kaldırıyordu yani :)

sarc4stic dedi:
DaFFy dedi:
dominic dedi:

DaFFy'ye katılıyorum çok genç yaşta başlıyorlar çalışmaya. Hoş bizim lisede Bulgar bir arkadaş vardı halterci benden biraz kısaydı 1.87 civarı. Sıkılınca beni falan kaldırıyordu yani :)

:lol:

sarc4stic dedi:
DaFFy dedi:
dominic dedi:

kardeş Ohaaa Felan Oldum Yaniiiii :D :Pp

Hoş bizim lisede Bulgar bir arkadaş vardı halterci benden biraz kısaydı 1.87 civarı. Sıkılınca beni falan kaldırıyordu yani
vaybe adamın canını sıkmamaya özen gösteriyor olmalısın sarc :D bide bulgarlar bu spora meraklı halter deyince benim aklıma bulgar geliyor ve şiddetle antrenman yapıyorlar şey gibi rockdeki şu rus Ivan dragon muydu neydi adamın vücudu ringe çıkarken spotların altında parıldıyordu kırkpınar pehlivanları gibi yağlanmış

Back
Yukarı