buzluktaki tavuk proteini kaybedermi

merhaba arkadaşlar buzluktaki tarihi geçmiş tavuk kalitesi ile son kullanma tarihine kadar buzlukta saklanmayan tavuk arasında fark varmı kalite açısndan

Açıkçası ben tavuk göğüslerini marketten aldıktan sonra hemen her birini buzdolabı poşetine koyup doğru buzluğa atıyorum.Sanırsam buzlukta 3 ay gibi dayanma süreleri oluyor.Ancak marketten aldıktan sonra tavukları buzlukta saklamayıp normal buzdolabında saklarsan ömürleri en fazla 3 gün oluyor.Zaten 3. günden sonraya kalırsan dolabı çok kötü bir koku sarıyor anlarsın bozulduğunu.Bu arada marketten aldığı tavuğu haşlayıp öyle buzluğa atan da var,yiyecekleri zaman çözdürüp ısıtıp yiyorlarmış ancak hiç bu yöntemi denemedim.

aynen ya bende noramlde buzluğa atmadan bitirirdim ama hastalık girdi araya buzluğa attım aynı yumusaklıgı ve lezzeti bulamadım ondan merak ettim

Kardeş parama yazık diyosan ye öl :) ikiside çöp olmuştur geçmiş olsun çünkü et, beyaz kırmızı fark etmez açıkta kaldımı bozulur gider. Bütün herşeyini kaybeder. Lezzetini besin değerlerini vs. O yüzden tavsiyem düşünme bile

SKT olayını es geçiyorum.
Tavuk buzlukta kendi kendine yok olmadığı sürece protein değerinde bir değişiklik söz konusu olmaz.

Back
Yukarı