cable crossover

Bu şekilde üst göğüsle alakası olamaz yine alt göğüs kesme hareketidir muhtemelen, benim merak ettiğim konu Low Crossover hareketinin tam işlevi nedir, üst göğüs için öneriliyor bi süre bende yaptım lakin hacim döneminde yapmak doğru mudur yoksa o da hat belirginleştirme,kesme hareketi midir yine bu konuda aydınlatabilicek varmıdır acaba beni ?

Bu şekilde üst göğüsle alakası olamaz yine alt göğüs kesme hareketidir muhtemelen, benim merak ettiğim konu Low Crossover hareketinin tam işlevi nedir, üst göğüs için öneriliyor bi süre bende yaptım lakin hacim döneminde yapmak doğru mudur yoksa o da hat belirginleştirme,kesme hareketi midir yine bu konuda aydınlatabilicek varmıdır acaba beni ?

alttan kavusturma bnm sık sık yer verdiğim ve üst göğüse muazzam vuran bir harekettir http://i1.ytimg.com/vi/ouNQb3NmThY/hqdefault.jpg

ben üst göğüsümü doldurmak istiyorum hangi türlü cable crossever yapmalıyım jeff seiddiki gibi yaparsam altımı keserim yoksa üst göğüsmü çalışır

Bu hareket alt göğüsü kesme hareketi olarak bilinir, hatları belirginleştirme açısından hacim programlarında tavsiye edeni görmedim, googleye High Cablo ve Low Cablo crossover yazarsan tatmin edici cevaplar bulabilirsin, daha aydınlatıcı yorumlar vardır mutlaka

Back
Yukarı