Herkese hayırlı ramazanlar arkadaşlar. Üniversite tatile girdi memlekete geldim ve spor salonuna gidemeyecegim. Zaten üniversitedeyken kaldigim kendi evimde çalışıyordum aletlerim ve barfiks demirim vardi.
Şimdi memlekete geldim ve ramazanda başlayıp eylule kadar sokakta spor yapmayi düşünüyorum. Evimin yakınında ki parkta barfiks demiri,dips için paralel demir , inverted row yapabileceğim demir bile var.
Hafta da 3 gün fullbody çalışmayı düşünüyorum. Programım şöyle:
Back: pull up(wide) , chin up
Shoulder: pike shoulder press, inverted row (dirsekler yukarda)
Chest: dips, staggered push up, decline push up( üst gogus icin)
Leg: squat, lunge
Abs: hanging leg raise, mekik, plank (üçlü superset)
Her bölge icin iki hareket seçtim ve her bir hareketi 3 set yapıyorum. Tekrar sayıları hareketin zorluğuna ve formuma göre 6-15 arasinda değişiyor.
Bir de iftardan saat 12 ye kadar işte çalışıyorum. Eve gelince hemen su icip çalışmaya gidiyorum parka 1 saat falan sürüyor. Isteyken evde yaptığım lor shakei iftardan 2 3 saat sonra tuketiyorum. İçinde yaklasik olarak 50 gram protein oluyor. Onun haricinde iftarda ve sahurda en azından 40 ar gram protein alıyorum kırmızı et veya tavuktan.
Ne dersiniz arkadaşlar programım ağır mı, kas kaybı yaşar mıyım?
LG-H525 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şimdi memlekete geldim ve ramazanda başlayıp eylule kadar sokakta spor yapmayi düşünüyorum. Evimin yakınında ki parkta barfiks demiri,dips için paralel demir , inverted row yapabileceğim demir bile var.
Hafta da 3 gün fullbody çalışmayı düşünüyorum. Programım şöyle:
Back: pull up(wide) , chin up
Shoulder: pike shoulder press, inverted row (dirsekler yukarda)
Chest: dips, staggered push up, decline push up( üst gogus icin)
Leg: squat, lunge
Abs: hanging leg raise, mekik, plank (üçlü superset)
Her bölge icin iki hareket seçtim ve her bir hareketi 3 set yapıyorum. Tekrar sayıları hareketin zorluğuna ve formuma göre 6-15 arasinda değişiyor.
Bir de iftardan saat 12 ye kadar işte çalışıyorum. Eve gelince hemen su icip çalışmaya gidiyorum parka 1 saat falan sürüyor. Isteyken evde yaptığım lor shakei iftardan 2 3 saat sonra tuketiyorum. İçinde yaklasik olarak 50 gram protein oluyor. Onun haricinde iftarda ve sahurda en azından 40 ar gram protein alıyorum kırmızı et veya tavuktan.
Ne dersiniz arkadaşlar programım ağır mı, kas kaybı yaşar mıyım?
LG-H525 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi