• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Can Kılınç bulk dönemi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cang
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cang

Üye
13 aydır spor yapıyorum
17 yaşındayım
181 cm boy
90 kiloyum
1 ekimde bulk dönemine girdim
1 ekim=78 kilo
10 kasım=90 kilo
Mayıs kadar bulk a devam edicem ve hedefim 105 kilo temmuz kadar 90 kiloya inmeyi planlıyorum % 5 yağ oranıyla

konu yanlıs yere acılmıs,foto da yok.ve de %5 oranla 90 kilo zannımca imkanlı durmuyor 78kilodan,başarılar.

konu yanlıs yere acılmıs,foto da yok.ve de %5 oranla 90 kilo zannımca imkanlı durmuyor 78kilodan,başarılar.
resim ler yüklenememiş bir daha açıcam konu bunu tel den attım resim ler o yüzden yüklenmemiş ayrıca 90 kilo % 5 YAG oranı mümkün 17 yaşındayım ve metabolizmam oldukça hızlı

resim ler yüklenememiş bir daha açıcam konu bunu tel den attım resim ler o yüzden yüklenmemiş ayrıca 90 kilo % 5 YAG oranı mümkün 17 yaşındayım ve metabolizmam oldukça hızlı
Mumkunmu sergi denen adam 100 kilo 6-7 yag orani var sen 17 yasida 10 sene yapman lazimki 90 kilode %5 yag oranina ulasasin

181 cm 90 kg yağ oranı %5? Üstelik 17 yaşında? Hedef güzel :) 6 7 senen var ünlü olmak saygı duyulan bir kişi olman için.

Back
Yukarı