CarpeNoctum
Üye
Doğal gıda ile protein tozlarını zaten karsılastıramayız ,
Ancak bir vgcininde supplement kullanımı onemlidir , Canan hocadan bu konuda yardım olmakta enteresan zira kendisi bi spor hekimi falan değildir , yani musabık sporcumu yetiştiriyoda böyle bisi soyleyınce ayıplıyoruz
Tabi nitrofullden bahsedıosa haklıdır kendisi 
35 yumurta tamamen yazzım hatasıdır boyle birşey önericeğini pek zannetmem kitaplarını okumus biri olarak.
@Karakas, Pierre Dukanın lisansının iptalinin koyacagıını pek sanmam kitaptan köşeyi buldu zaten
Bence aksine pek çok görüşün yer alması lazım ki bazı şeyleri karşılaştıralım dogru veya yanlıs ,
, ayrıca konu baslıgı pek uygun olmamıs konu dısına açsaydın bari kakara kikiri tiy geçerdik .
Ancak bir vgcininde supplement kullanımı onemlidir , Canan hocadan bu konuda yardım olmakta enteresan zira kendisi bi spor hekimi falan değildir , yani musabık sporcumu yetiştiriyoda böyle bisi soyleyınce ayıplıyoruz

35 yumurta tamamen yazzım hatasıdır boyle birşey önericeğini pek zannetmem kitaplarını okumus biri olarak.
@Karakas, Pierre Dukanın lisansının iptalinin koyacagıını pek sanmam kitaptan köşeyi buldu zaten

Protein tozları zehirdir lafı tamamen yanlıs , ancak senın ıcınde şu aşamada (4aylık) gerekli oldugunu sanmıyorum . Ihtıyacını dogal gıdalardan misliyle karşılarsınFitness yaptigin zaman protein ve amino asit almak gerekir diye genel bir kani var. Bu nedenle tavsiye uzerine 2 gundur protein tozu kullanmaya basladim. Vucudun ihtiyac duydugu kadar proteinin dogal yollardan alinmasinin imkansiz oldugu, spor yaptigim icin benim daha cok ihtiyac duydugum, idman sonrasi kaslarin dinlenmesi ve yenilenmesi, iyilesme surecinin hizlanmasi icin kullanmam gerektigi bana soylendi
, ayrıca konu baslıgı pek uygun olmamıs konu dısına açsaydın bari kakara kikiri tiy geçerdik .