canavar
Üye
Merhaba;
kısa bir süre önce aranıza katıldım. Lise yıllarımda kürek takımındaydım. Yani kısaca zayıf yapılı bir insan hiç olmadım.
Ocak ayından beri diyet yapmaya başladım. Daha doğrusu diyet yaptığımı sandım. Yediklerimi öğün öğün yazınca diyetle alakalı olmadığını gördüm. Son bir ayımda diyet ve spor birleşti. Geçen hafta uyuşukluk yapıncada diyetiminde yanlış olduğunu öğrendim.
2006 senesinde 59 kiloydum doğum, evde oturma, hareketsizlik, can sıkıntısı v.s. derken bu kilolara çıktım.
Boyum 167 cm haziran 17' ye kadar kendi çabalarım ile 60' lı kilolara inmek amacım.
Sonrasında eylül dönemine kadar bir spor salonuna daha çok plates makinasına gitmek istiyorum.
Programa başlamadan önce 87,2 kg dum. Şimdi 82,7 yüm.
Buradaki hocalardan, bilgili kardeşlerimden hatalı olduğum kısımları öğrenmek istiyorum.
Günlük programım şu şekilde:
Haftanın 5 günü;
sabah kalkınca şekerli ama sütsüz nescafe (içmesem aptal modunda dolanıyorum)
Carnitine
carnitineden 30 dak sonra 1 saat 50 dak orta tempoda yürüyüş
cla ve kahvaltı (sosis-yumurta-peynir- bir dilim ekmek) nescafe
öğlen cla haşlanmış mısır veya ton balığı
ara öğün eğer evde var ise bulgur veya haşlanmış patates yok ise muz
ara içecek yeşil çay
akşam carnitine,cla ve haşlanmış tavuk göğsü veya ızgara köfte
gün içinde 2 litreye yakın su
extra bir şey genelde yemiyorum hatta bu liste beni fazlasıyla tok tutuyor bazılarını canım yemek bile istemiyor.
hafta sonu spor yapamıyorum ama yediklerim gene aynı
Sizce doğru yoldamıyım
kısa bir süre önce aranıza katıldım. Lise yıllarımda kürek takımındaydım. Yani kısaca zayıf yapılı bir insan hiç olmadım.
Ocak ayından beri diyet yapmaya başladım. Daha doğrusu diyet yaptığımı sandım. Yediklerimi öğün öğün yazınca diyetle alakalı olmadığını gördüm. Son bir ayımda diyet ve spor birleşti. Geçen hafta uyuşukluk yapıncada diyetiminde yanlış olduğunu öğrendim.
2006 senesinde 59 kiloydum doğum, evde oturma, hareketsizlik, can sıkıntısı v.s. derken bu kilolara çıktım.
Boyum 167 cm haziran 17' ye kadar kendi çabalarım ile 60' lı kilolara inmek amacım.
Sonrasında eylül dönemine kadar bir spor salonuna daha çok plates makinasına gitmek istiyorum.
Programa başlamadan önce 87,2 kg dum. Şimdi 82,7 yüm.
Buradaki hocalardan, bilgili kardeşlerimden hatalı olduğum kısımları öğrenmek istiyorum.
Günlük programım şu şekilde:
Haftanın 5 günü;
sabah kalkınca şekerli ama sütsüz nescafe (içmesem aptal modunda dolanıyorum)
Carnitine
carnitineden 30 dak sonra 1 saat 50 dak orta tempoda yürüyüş
cla ve kahvaltı (sosis-yumurta-peynir- bir dilim ekmek) nescafe
öğlen cla haşlanmış mısır veya ton balığı
ara öğün eğer evde var ise bulgur veya haşlanmış patates yok ise muz
ara içecek yeşil çay
akşam carnitine,cla ve haşlanmış tavuk göğsü veya ızgara köfte
gün içinde 2 litreye yakın su
extra bir şey genelde yemiyorum hatta bu liste beni fazlasıyla tok tutuyor bazılarını canım yemek bile istemiyor.
hafta sonu spor yapamıyorum ama yediklerim gene aynı
Sizce doğru yoldamıyım