Candito's beginner linear

Semavi

Üye
Arkadaşlar ben bu programa başlamak istiyorum. Fakat haftada 3 gün müsaitim. Bir yerde 3 gün için kontrol günlerini çevirerek yapın yazıyordu yani bir hafta üçüncü gün üst vücut kontrol bir hafta alt vücut. Fakat acaba bu şekilde yaparsam hacimden kaybedip geri kalırmıyım diye endişeleniyorum. Acaba kontrol günlerini birleştirip tek gün mü yapsam gereksiz aksesuarları atıp yoksa teksas method mu yapsam?

Program ne diyorsa aynen onu yapmanı tavsiye ediyorum. Eğer sana uymuyorsa, uyabilecek başka bir program bul.

Texas için mevcut ağırlıklarını belirtmende fayda var. Candito programı da sadece başlangıç değil, ileri seviyenin dahi faydalanabileceği bir sistem. Kendi pdf inde de 3 gün için ağır olmayan günü çevirebilirsiniz diyor ondan korkma. Birde o gereksiz dediğin asistanlar bazen çok ufuk açıcı olabiliyor :)

Moto G (4) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3 gün vaktin varsa bu programa bulaşma derim. her ne kadar uygun yazılsa da kontol gününü çevirmiş bile olsan 1 hafta mesela üst vücutu 1 kere çalışmış olacaksın frekans olarak yetersiz.

Back
Yukarı